vineri, 23 noiembrie 2018

Poliția locală târgumureșeană și cu cadouri din bugetul local de la inculpații români face lobby pentru parcarea pe trotuar!

Poliția locală târgumureșeană și cu cadouri din bugetul local de la inculpații români face lobby pentru parcarea pe trotuar!
Săptămâna aceasta, scenă în apropierea mizeriei de stradă Victor Babeș, reabilitată de inculpații români din primăria etnică Târgu-Mureș după cum cere interesul și firmele etnice. Cum strada era blocată, poliția cu 12 clase și fostă cu conducere dublu sereistă sau condamnată definitiv de tribunal militar s-a găsit să dea voie să se parcheze pe trotuare, blocându-se accesul pietonilor. La întrebarea de ce ar face așa ceva, nea 12 clase cu chipiu și cupa fotbalistică de 20.000 de lei din banii târgumureșenilor și cu tabără de pictură pe asociația ex-sereistului zburat de la Maramureș zice că e pentru mămicile și tăticii care își iau copiii de la școală! Scuza perfectă, ce, ai ceva cu învățământul? Nea neuron cu chipiu uită însă că o altă lecție care poate fi predată elevilor este să nu parchezi ca un bou sau să nu fii atât de bou încât să ai pretenția să parchezi aproape în poarta școlii, pentru că progenitura va învăța că tati sau mami nu sunt proști, ci șmecheri și ei fac ce vor mușchiul lor, mai ales că polițistul se comportă ca un avocat nenorocit al ăstora.  

P.S. Când nu era escrocul cu transport decontat fără număr și nici mașini la liber, pe vremea comunismului, cum ducea mamele și tații ăștia acum foarte responsabili copiii la școală? Cu elicopterul?!
P.S.2. Un camion face aprovizionarea în mijlocul străzii, de unde se cară cu motostivuitorul marfa în magazin! Mașina poliției cu 12 clase și  cu cadouri  de zeci de mii de euro din banii publici de la inculpații români se comportă corespunzător, ocolește camionul și apoi merge în direcția Darina, probabil pentru aprovizionare organ. Că e și el om și probabil că și camionul  era a vreunei firme protejate, relaxare totală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.