vineri, 2 noiembrie 2018

Tot pentru poliția târgumureșeană care nu ia mită și nici cadouri cu speranța de protecție inculpați români, trecere de pietoni care se termină în carosabil!


Tot pentru poliția târgumureșeană care nu ia mită și nici cadouri cu speranța de protecție inculpați români, trecere de pietoni care se termină în carosabil!
Pentru că proști și inculpați români, pentru că firme de 2 lei și pomana etnică. Trecerea de pietoni de lângă șefia IȘJ Mureș nu duce pe trotuar, ci se termină pe carosabil! Să ne mirăm de la niște borfași care au trecut sensuri de circulație și benzi de mers la un drum printre blocuri cu bitumul mortului Lăurean?

 Sau de la prostănacii care au trecut sensuri de circulație pe trotuarul din fața casei tineretului, cea distrusă de escrocii români pentru înscăunarea dansatoarei?
P.S. Poliție fără mită și protecție din banii publici visată de inculpații români, intersi parcarea la 25 de metri înainte și după trecerea de pitoni semnalizată. Este că cimpanzeul care a tras o linie de interdicție este prostul proștilor? Dați gunoiului cu legea în cap, e interzis în ambele sensuri. Valabil pentru orice trecere de pietoni din cele câteva zeci de mii din Târgu-Mureș. Pentru că linia în plus e vopsea pentru horățel și alții ca el! DNA, ceva deranj la banii făcuți praf de români?! 
P.S.2 Bugetarii au cheltuit banii publici și pe 90 de indicatoare ilegale, cum a recunoscut conducerea Poliției Române, cu ocazia marșului secuilor! DNA, lași banii târgumureșenilor să fie furați și cu escrocheria de sereist expirat?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.