marți, 20 noiembrie 2018

Atenție, DNA! Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au pus și refăcut... parchet în fața fostei Case a tineretului!

Atenție, DNA! Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au pus și refăcut
... parchet în fața fostei Case a tineretului!
Când nu mai poți face pomana etnică, o inventezi. Se iau banii cu carul din bugetul local și se face cadou firmei de români... responsabili. Astăzi, afacerea parchet în fața Casei tineretului, motiv, probabil, de decontat sutele de mii de euro pentru Senin, firmă care nu mai prestează pentru Florea mizeria de 4 pari de lemn și un acoperiș din lemn, pentru 800 de euro un singur loc de parcare mașină personală. Sau, mai bine zis, pentru... Lion Company, care umflă 150.000 de euro de la primăria inculpaților români!

Și să dăm drumul la glume la fel de etnice: Obișnuiți cu mersul la tribunal, inculpații români au chef de alt... parchet; Să nu se mai spună că sunt de lemn-Tănase, inculpații trec la treapta superioară, parchet-Tănase; Ca să poată dansa mai bine la tribunale cu avocații deja cu afaceri pe primărie, inculpații și-au făcut ring de dans; În lipsă de gheață, inculpații deschid pistă de curling pe parchet, cu participarea slugilor care se pricep la sportul ăsta; Ca să nu se mai spună că DNA a înlemnit când a văzut nenorocirile din banii publici, se inventează înparchetarea DNA!

MSNEWS ZICERE:
Bine, atunci, fiindcă asta vă comunicăm, urmează o iarnă grea, pentru că Primăria Tîrgu Mureș o să cumpere lemne în valoare de peste 150.000 de euro. În acest sens s-au semnat trei contracte (știți strategia împărțirii unei mari comenzi pe loturi, pentru a nu fii nevoit să faci licitație, că acolo-s mai multe verificări, probleme, d-astea), evident cu aceeași firmă – Lion Company din Sânmartinu de Câmpie, sereleu administrat de Ionel Anghel introdus și în asocierea de firme norocoase care repară imobilele din patrimoniul Primăriei -, cele trei contracte însumând aproape 700.000 de lei (pentru statisticieni, fix 699.778 de lei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.