miercuri, 28 noiembrie 2018

Bani publici de spart pentru găști! Autocolante contra... publicității, numai în orașul etnic Târgu-Mureș! Nu mai e nimic de furat din banii publici?!


Bani publici de spart pentru găști! Autocolante contra... publicității, numai în orașul etnic Târgu-Mureș! Nu mai e nimic de furat din banii publici?!
Când nu ai cum să mai faci praf banii publici pe firme care se dovedesc doar a fi ale românilor sau maghiarilor din partid, camarilă, sectă ș.a.m.d. inventezi! Cutii pentru reclame din banii târgumureșenilor, autocolante din banii târgumureșenilor, nici o rușine pentru aleșii populimii! Așteptăm și campania electorală, în care politrucii nenorociți și nesimțiți vor lipi autocolante pe proprietățile voastre și gunoaiele de reclamă de spart banii populimii, pe așa-zise concerte gratuite sau revelioane cu inculpații români acuzați de fapte de corupție! Tot mizerii publicitare sunt și alea și nu au acceptul locatarilor să lipească mizeriile de evenimente cu dedicații, abonamente și de promovat inculpații români care se visează liberi și fără sancțiuni ANI și care plătesc din banii publici poliții, prin cadouri pentru care DNA Târgu-Mureș e obligată să le verifice, pentru a nu avea protecție inculpații de la poliții mânjite cu premii, cadouri, așa-zis sindicalism și sport de masă sau... după masă.
P.S. Ce trebuie să mai voteze UDMR, pentru primit bani pe firme maghiare, după modelul statui, festivaluri secuiești, concerte, sport?!
P.S.2 Mii de cutii, zeci de mii sau sute de mii de autocolante, tot e mai ieftin ca o potlogărie de patinoar de 200.000 de euro în aer liber, cu 5000 de euro încasări, nu?!

H O T Ă R Â R E A nr. _____
din ____________________ 2018

privind aprobarea introducerii unor norme de bune practici în municipiul Tîrgu-Mureş în ceea ce priveşte distribuirea de cataloage, pliante şi flyere publicitare

Consiliul local municipal Tîrgu-Mureş, întrunit în şedinţă ordinară de lucru,

Văzând Expunerea de motive nr. 58.108 din 05.10.2018 prezentată de dl. Peti András, consilier local Municipiul Tîrgu-Mureş privind aprobarea introducerii unor norme de bune practici în municipiul Tîrgu-Mureş în ceea ce priveşte distribuirea de cataloage, pliante şi flyere publicitare,

În conformitate cu prevederile art. 36 alin.(1), (2), lit. „c” şi lit. „d” , alin.(4) lit. „e” şi alin.(6) lit. „a” pct. 7, art. 45 alin. (1), art. 115 alin. (1) lit. „b” din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,

H o t ă r ă ş t e :

Art. 1. Distribuirea materialelor publicitare pe domeniul privat se poate face numai cu acordul prealabil, în scris, a persoanelor fizice și juridice de drept privat, care dețin un drept real asupra acelor imobile.

Art. 2. Se aprobă achiziţionarea unor cutii pentru colectarea materialelor promoţionale, care vor fi oferite în mod gratuit asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului Tîrgu-Mureş care se vor monta la intrarea în blocuri.

Art. 3. Se aprobă achiziţionarea unor autocolante de către Municipiul Tîrgu-Mureş cu menţiunea „STOP PUB” şi oferirea acestora în mod gratuit administratorilor asociaţilor de proprietari, în vederea distribuirii locatarilor care nu doresc să primească materiale promoţionale.

Art. 4. Cheltuielile legate de achiziţionarea cutiilor şi autocolantelor vor fi suportate din rezerva bugetară a Municipiului Tîrgu-Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.