duminică, 18 noiembrie 2018

Gășcarii Florea și Maior, inculpați ca frații, plătitori la fel pentru diverse măgării

Gășcarii Florea și Maior, inculpați ca frații, plătitori la fel pentru diverse măgării
Poprirea pentru Dorin Florea (aferentă dosarului execuțional 23/E/2014) este în cuantum de 2.000 de lei pe lună (doar în acest an a plătit deja 20.000 de lei – în 2017 a avut puțin peste 8.000 de lei net salariul). Poprirea pentru Claudiu Maior (aferentă dosarului execuțional 47/E/2017) este cuprinsă între 500 și 800 de lei pe lună – pentru că leafa acestuia diferă de la lună la lună și, mai ales, pentru că e semnificativ mai mică decât cea a primarului, oscilând între 1.990 de lei și 2.778 de lei (poate consilierul e plătit în funcție de performanță, de numărul de apariții pozitive în presa plătită din bani publici pentru a întreprinde respectivele fapte, sau pe cine mai știe ce alte criterii administrative).Msnews zicere
Iar Florea se ia, probabil la palme, pentru toate cadourile făcute Siletinului, de la contracte fără număr pe Siletina (transport... terestru primărie, multe sute de mii de euro anual) și cu cartelul jegos taxi amendat de Consiliul concurenței și apoi prins de Curtea de conturi și cu amenda plătită din bani ai Transportului local (atenție, DNA!), la două angajări pe zisele consilieri pe PFA-ul ăla nostim, ingineresc, religios și dracul mai știe, la numiri de viceprimar cu voturi etnice ale românismului sau ale UDMR, cu cadouri dorite de minoritari, la folosirea bunurilor instituției pentru campania electorală a gagiului cu facultatea terminată la 40 de ani, la semnarea a 10.000 de acte ilegal, ca să ajute electoral insul cu sutele de mii de euro făcuți praf de Zereș, Cătană și Sanlactul ăla, la teren dat ilegal insului, ca să-l închirieze pe mălaiul public știți voi cărei inteligențe... supreme, la milioanele de euro făcute praf pe ASA/FCM și gașca aproape identică plantată etnic, sectant sau de camarilă și la Transport local. De ce ai fi, Florea, aproape slugă, la Maior? Ce îți oferă ăsta în schimb după ce l-ai luat și din PRM, ca să ajungă  miliardar pe banii publici șl contracte pe primărie?! Și cum e cu avocații ăia mișto care prestează anterior pentru primărie și prestează apoi și pentru inculpați, probabil din dragostea pentru inculpați și pro-bono pentru sănătatea... etnicului de Târgu-Mureș?
P.S. 40.000 de târgumureșeni se plimbă subvenționați până la 100 la sută pe motiv de afaceri cu Siletina, atenție, DNA Târgu-Mureș. Ați ghicit, până nu a venit ăla nu exista subvenție și elevii și studenții, cel puțin, își cumpărau bilete, neavând nevoie să aplaude politruci și inși cu 12 clase, timp de decenii destule.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.