sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Atenție, DNA Târgu-Mureș, afacerea subterană a parcării sau a parcării subterane. După afacerea terestră Senin, 800 de euro pentru fiecare loc de o mașină! Noua afacere, de 24.000 de euro un loc de parcare mașină!


Atenție, DNA Târgu-Mureș, afacerea subterană a parcării sau a parcării subterane. După afacerea terestră Senin, 800 de euro pentru fiecare loc de o mașină! Noua afacere, de 24.000 de euro un loc de parcare mașină!
Pentru că firmele eminamente românești, de sectă, subordonate în partid, de camarilă sau cu intermediari care cunosc localnicii (atenție, DNA, toate licitațiile cu mai mulți e de regulă cu un loco cunoscător de moravuri și restul firmelor care chiar muncesc!) nu mai au de lucru se inventează după 20 de ani de frecat menta parcare. Ca idee, chestia asta pute ca și cadoul Lasprom, vreo 6 milioane de euro luați împrumut și garantați de târgumureșeni ca primăria să pună 2000 de centrale la....săraci, după ce escroci români au distrus sistemul de termoficare și au creat posibilitatea ca școlile, grădinițele și blocurile să fie nevoite să cumpere centrale și ca șmecherașii să pună mâna pe spațiile fostelor centrale, unele demolate cu 50.000 de euro din banii publici! Și ca medie, 415 locuri de parcare, 33582570 lei doar împrumutul, rezultă, cu alte 10 milioane de lei cum scrie presa, 42,3 milioane de spart, adică 9 milioane de euro! 101.000 de lei un loc de parcare!

Msnews zicere; Administrația locală deja a solicitat instituțiilor bancare să-și depună ofertele pentru creditul bancar al cărui plafon este de 33.582.570 lei. Conform cererii de oferte, durata de rambursare a creditului ar urma să fie de 13 ani, cu o perioadă de tragere de 42 de luni și o perioadă de grație (timpul în care nu se plătesc rate, dobânzi și alte costuri) similară (adică 42 de luni). Acest credit a fost aprobat de forul deliberativ al orașului (Consiliul Local) în 30 august 2018  și a fost motivat prin “necesitatea de a asigura resursele financiare pentru realizarea lucrărilor de investiții publice de interes local”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.