marți, 26 iunie 2012

30 noiembrie zi liberă pentru bugetari! Unii creditează ziua ca a Sfântului Andrei, șmecherii de la PDL sărbătoresc victoria în alegeri!


30 noiembrie zi liberă pentru bugetari! Unii creditează ziua ca a Sfântului Andrei, șmecherii de la PDL sărbătoresc victoria în alegeri!
Vă este cunoscut că PDL inițiase un proiect de lege pentru ca 30 noiembrie să fie considerată zi liberă. Zi liberă pentru bugetari, desigur, pentru că patronii nu recunosc sărbătorile legale și doar statul știe ce e aia o sărbătoare religioasă. Șmecherii din PDL au motivat: 30 noiembrie, ziua Sfântului Andrei, cel care a creștinat românii. Desigur, oamenii care au transformat simboluri în afaceri de partid, pornind de la tricouri portocalii-albastre pentru echipa FCM Târgu-Mureș, echipă inventată în campanie electorală pentru a-l scoate din neant pe Florea (anul acesta am avut atacul vandalilor-foști SRI, sub nasul actualilor angajați pe bani publici de la SRI Mureș, instituție care se face că nu vede manipularea, pentru că nu am auzit să ia atitudine față de manipularea pe bani publici și pe autocolante probabil premeditate de la o firmă din Sângeorgiu de Mureș!,  pentru că echipă exista deja și votul etnic nu mai putea fi obținut pe afacerea pe bani publici a clanului Maior!) au mai demonstrat că partidul care face prin primari afaceri pe gașca portocalie nu se jenează să inventeze o sărbătoare care practic e sărbătoarea zilei de 30 noiembrie, ziua în care a câștigat alegerile gașca de la PDL! Ziua și în care a fost primul tur de scrutin, adică din nou un motiv de sărbătoare pentru pedeliștii care și-au văzut visul cu ochii abia în 6 decembrie!
P.S. Românii mai au o sărbătoare pusă la cale de pedeliști, din 2010, Sfânta Maria Mare. Desigur, nimeni nu s-a gândit că nevasta marinarului merita și ea o zi dedicată! Urmează o zi liberă de 4 noiembrie, de ziua lui Băsescu sau de 19 mai, de ziua referendumului?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.