sâmbătă, 9 iunie 2012

Să fie lege marțială pentru vandalii primăriei lui Florea! Și pentru vizigoți, nu numai pentru vandali! Ca să aibă băieții cu servicii și teorii istorice și isterice… satisfacție!


Să fie lege marțială pentru vandalii primăriei lui Florea! Și pentru vizigoți, nu numai pentru vandali! Ca să aibă băieții cu servicii și teorii istorice și isterice… satisfacție!
 Cum băieții de la primărie  se cred vreun serviciu secret de informații, posibil pentru că unii și-au adus oameni din servicii și i-au folosit politic, în campanie electorală apare o golănie fără margini pe siteul instituției și cel puțin pe unele din organele de propagandă PDL. Șmecherașii din primărie susțin că ei au informații că unii, vandalii și interlopii vor ataca orașul și clădirile, mașinile și desigur candidatul PDL, ca un om serios ce e, atrage atenția târgumureșenilor să nu facă prostii, că tătucul veghează! Scriam cândva că anumite lucruri put a servicii, de genul Florea se ia de Aquaserv și apare un inginer Fodor, prietenul imaginar al PDL, care scrie contra lui Daraban Otto, ba candidează Frunda și apare un alt prieten imaginar ungur și profesor care îl scuipă în cap pe Frunda pe motiv că  a făcut ceva pe vremea comunismului. Desigur, logica serviciului nu funcționează, ungurul imaginar nu a fost supărat că Frunda a stat vreo 12 ani în parlament, doar că vrea să îi ia primăria lui Florea!  Ceea ce urmează și e publicat pe siteul primăriei miroase iar a lucrătura vreunui cretin de la servicii, adică vezi, Doamne, noi știm ce o să facă ăia și dacă nu se întâmplă ceva e pentru că tătucul a vegheat și dacă se întâmplă ceva (un fel de autoincendiere a Reichstagului) dăm vina pe unguri și USL-ișți! Dincolo de provocare, rămâne faptul: s-a folosit site-ul instituției pe bani publici, e pomenit candidatul, sunt arătați cu degetul ca răufăcători cei din alte partide, așadar propagandă ordinară și ilegală de partid! Pentru care prostovanii care au întocmit anunțul(biroul de presă al primăriei, desigur, pentru că este un comunicat de …presă!), trebuie să spună pa, tătucului, și să se ducă înapoi de unde i-a adus Mutu ca politruci!
P.S. Prostovanii cu pretenții de servicii trebui să înțeleagă că un ungur niciodată nu o să râdă de alt ungur, cum că acela ar fi…demn urmaș al neamului lui Attila! Pentru maghiari descendența e sfântă, așa că nu țin glumele astea, mai încercați, ca să fiți credibili data viitoare! Și se impune de urgență ca celelalte partide în afară de PDL să ceară borfașilor dovezile irefutabile, dacă tot vin ăștia cu povești, pentru a îi face de râs. Și în ceea ce privește grupuri de interlopi în cârdășie cu reprezențanți ai formațiunilor politice, interlopii trebuie căutați în jurul șmecherașilor de la PDL și cîștigători ai unor licitații, în foștii pușcăriași care au primit banii publici pentru curățenie, asfaltare, în anchetații de la DNA și în foștii colegi țărăniști care fac anii de pușcărie pentru mită, abuz în serviciu și altele. Uite, unde era cloaca cu interlopi!



Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.