luni, 11 iunie 2012

Campanie pentru Florea pe bani publici. Cine decontează?!


Campanie pentru Florea pe bani publici. Cine decontează?!
Este cunoscut că pe site-ul primăriei Târgu-Mureș, în mai multe rânduri, slujbașii, politrucii, în realitate, au postat materiale de propagandă pentru primarul în funcție și candidat PDL, sub masca de comunicat de presă! De la materiale glumețe, gen Frunda vine în orașul natal, de la inșii care îl sprijină pe…. brașovean, până la manipulări ordinare de genul….atacul vandalilor! Așadar, ca să lămurim pe cine prostește trupa lui Florea din primărie, să se prezinte chitanțele de la partid:
1)    Pentru propaganda în  slujba lui Florea pe site-ul primăriei (comunicatul cu Frunda, dar nu numai, în care i se dă peste bot unui candidat de către un alt candidat, folosindu-se de funcția sa și de slujbașii fără pic de rușine!)
2)     Pentru manipularea cu… vandalii, prezentă pe site ca și comunicat de presă!,  în care se scrie că alte partide (desigur, altele decât PDL) vor ataca orașul! Materiale semnate și asumate de primar, plasate de angajați pe banii târgumureșenilor, adică prin prostovanii pupincuriști de comunitari. Adică  folosirea comunitarilor în scop politic! Florea, adu și dovada că ai trimis la Poliție și SRI informațiile pe care cică le dețineai vineri la ora 13, ora postării pe siteul pe bani publici, despre atacul fantasmagoric, ca să nu te luăm de Pinochio și pe fostul SRI-ist de unealtă care a picat de prost la fel ca și predecesorul său manipulat ordinar de băieții cu carnet de partid care au scăpat basma curată!
3)    Nu se precizează ce autocolante sunt acelea, dar există pe licitatiapublică o afacere de mii de euro și pentru 3000 de autocolante. Ce autocolante cumpără primăria lui Florea și cine verifică dacă unii nu au fost atât de derbedei încât au cumpărat  autocolante ca să premediteze atacul imaginar al…vandalilor! Afacerea este pe Media Factory International SRL: Data publicare: 01.04.2012 20:58 /Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0, Cantitate: 3000.00, Data initiere: 23.04.2012 14:27, Data limita etapa: 26.04.2012 17:00, Pret maximal: 2.78 RON, adică peste 1800 de euro!
4)    Nu spune gașca lui Florea ce sondaje  cumpără de la pedelistul Mircea Munteanu: afacerea de 4900 de euro din banii târgumureșenilor. Exit-pollul de partid e tot pe bani publici? Ofertant: SONDAJE MARKETING RELATII PUBLICE S.R.L. Cod de identificare fiscala: RO 19060640, Adresa: str. Rozelor nr. 13A ap. 2, Targu Mures, Telefon: 0744298194, Fax: 0265233416, Denumire: Studii de piata si cercetare economica, sondaje si statistica
Data publicare: 20.02.2012 11:23, Sondaj de opinie efectuat in resedinta de judet cu o populatie de maxim 300 000 de locuitori, pe un esantion de 1100 subiecti, cu o marja de eroare de +/- 3 %, pe tematica stabilita de client, cu un numar maxim de 20 intrebari.
5)    Pe organul de propagandă PDL tîrgumureșeanul.ro, înregistat pe Ioan Chioreanu, consilier de Maior, apare un sondaj făcut de societatea cu televiziunea de propagandă PDL, Știi TV. Această firmă a primit sute de mii de euro publicitate de la primărie. Un motiv în plus să întrebăm dacă sondajul e tot pe bani publici sau e făcut din obligație de partid a inșilor care pun mâna pe sutele de mii de euro în colaborare cu firma care are Realitatea TV(celălalt post de promovat PDL) și o firmă care face mobilă și are agenție de publicitate.
6)    Pe siteul primăriei se anunță concert pentru victoria lui Florea. Insul acesta a candidat nu ca independent, ci ca membru PDL! Dacă s-a folosit site-ul pentru un rahat de promovare de partid un prostălău din partid trebuie să plătească!
7)     Cine decontează concertul și artificiile? Din moment ce nu e hotărâre de consiliu local pentru cheltuirea banilor publici și tu promovezi o reușită de partid, poate DNA să verifice dacă niște tâmpiți nu au cheltuit banii publici pe afacerea de promovat membrul de partid.
Deocamdată, atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.