luni, 4 iunie 2012

Aici sunt banii dumneavoastră! Ca să știți ce ați votat în Târgu-Mureș și ce firme câștigă: Kiss Unicum (3)


Aici sunt banii dumneavoastră! Ca să știți ce ați votat în Târgu-Mureș și  ce firme câștigă: Kiss Unicum  (3)
Cum este încă campanie electorală este necesar ca târgumureșeanul să afle și ce nu știe, nu i se spune sau i se ascunde de către angajații lui fără calificare în domeniu, dar cu carnet de partid și încredere prin vot etnic sau nu. Haideți, deci, să luăm la puricat câteva dintre firmele care au prostul obicei să câștige în mod repetat, concurând sau primind direct pomana singure - sau ca firme ale unora din PDL sau ale neamurilor lor - la primăria condusă de șeful de partid!
Afacerile Kiss Unicum
Kiss Unicum nu este doar o abonată la afaceri prin Primăria lui Florea, ci și la afacerile prin alte primării conduse de portocalii (Craiova, Ploiești), cu observația că în orașele pedeliste respective există și concurență și nu se concurează de unul singur ca în Târgu-Mureș!
Anunțul de atribuire numărul 80.801, din 30 martie, privind „Lucrări pentru siguranţa circulaţiei”, de pe licitatiapublica.ro are autoritate contractantă Primăria Târgu-Mureş. Această instituție a găsit de cuviință să  facă un contract pentru „lucrări de marcaj rutier, lucrări de instalare de sisteme de iluminare şi semnalizare, instalare de echipamente de semnalizare, instalare echipamente de monitorizare a traficului rutier, servicii de elaborare studii etc.”. Pentru aceasta, edilii atât de darnici în 2010 cu banul public vor cheltui 3.361.345 RON (adică 33,61 miliarde de lei vechi, spre 800.000 de euro !). Mega-suma a fost obținută pe o singură ofertă, cea comună, a asocierii SC TRAFIC SERV SRL, SC KISS UNICUM SRL şi SC Consult Construct  SRL)

Firma amintită a mai beneficiat de sute de mii de euro de la primăria lui Florea, în anii trecuți, mână în mână cu alte firme și cu ofertă comună. La rândul său, primăria a inventat sensuri unice, panouri inutile, de genul Atenție, se  ridică, Atenție, se blochează, Sunați la dispecerat, ca să aibă cum să dea banii… abonaților! Târgu-Mureș a ajuns astăzi orașul cu probabil cel mai mare număr de indicatoare puse de băieții deștepți, inutile, desigur, pentru că dacă pui semn parcare cu plată se înțelege că cine parchează acolo și nu plătește este în culpă și nu e nevoie să mai pui 5 indicatoare care să sublinieze asta! Dar asta ține de mega-interesele găștii de la primărie și a firmelor care se dovedesc abonate și la alte primării PDL și de lipsa de interes a târgumureșeanului, prostit de votul etnic și cu frica să nu vină ungurul care să fure ce poate fura românul…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.