sâmbătă, 2 iunie 2012

Șmecherii din LPF și FRF au conturi blocate, probabil după sesizarea Craiovei! Ce să vezi, șmecherii, pușcăriașii, cercetații de DNA, găinarii cu interese și echipe de partid portocaliu nu au somn după ce au distrus Craiova. Șmecheriile indivizilor au condus la blocarea conturilor LPF și FRF!


Șmecherii din LPF și FRF au conturi blocate, probabil după sesizarea Craiovei!
Ce să vezi, șmecherii, pușcăriașii, cercetații de DNA, găinarii cu interese și echipe de partid portocaliu nu au somn după ce au distrus Craiova. Șmecheriile indivizilor au condus la blocarea conturilor LPF și FRF!
Gsp.ro dixit:
Începînd de ieri, FRF şi LPF se află în imposibilitatea de a desfăşura operaţiuni bancare după ce, în urma unei circulare la nivel naţionale, băncile din ţară au blocat operaţiunile financiare faţă de cele două instituţii.

Potrivit ediţie.ro, blocarea conturilor s-a produs în urma unor cercetări realizate după sesizarea celor de la FC Universitatea Craiova, potrivit căreia în cadrul FRF şi LPF se efectuează plăţi ordonate de persoane care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a efectua astfel de operaţiuni.

Rămîi pe GSP.RO pentru a afla reacţia oficială de la FRF şi LPF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.