vineri, 8 iunie 2012

Siteul Primăriei Târgu-Mureș, troaca comunicatelor de susținere PDL și locul unde se adună informațiile catastrofale despre vandali și interlopi! Atenție, golănie pe bani publici!


Siteul Primăriei Târgu-Mureș, troaca comunicatelor de susținere PDL și locul unde se adună informațiile catastrofale despre vandali și interlopi! Atenție, golănie pe bani publici!
Am mai scris-o și o rescriu: site-ul primăriei e locul în care niște băieți deștepți fac propagandă pentru Florea, sub masca unor cuvenite precizări. Și astfel avem pe site glumițe tâmpite de genul Frunda a venit în orașul natal și reclamă pentru Florea, care, desigur, nu e candidat, e primar, deci ce spune trebuie să fie luat de bun de proștii care votează etnic. Ia priviți ce minunăție au scos politrucii din primărie: primăria deține informații că unii vor vandaliza imobile și autoturisme? Primăria asta e un fel de SRI sau gașca din primărie doar se mândresc cu inși propuși la prefectură care au venit din SRI (prefectul Bretfelean), că  nu am înțeles cum informații atât de…periculoase se adună la primărie și nu la poliție, SRI-iști. Chiar îi credeți pe târgumureșeni atât de proști, deși ei știu că niște băieți cu ochii albaștri scriu mizerii cu nume maghiare, mai aruncă un articol pe pofta șefului (vezi scandalurile cu interese PDL la Aquaserv, Energomur ș.a.m.d.), mai trag niște sfori și mai sunt urmăriți contracandidații, dar până la a veni cu teorii conspiraționiste, care, desigur, nu sunt ale PDL, că ăștia e…băieți buni, e ceva drum. Și ce ați spune dacă băieții cu teoria ar putea chiar ei să pună la cale ceva și apoi să spună: noi v-am spus, nu ne-ați crezut, ăialalți sunt niște pramatii, votați-ne tot pe noi? Florea, dă-i afară pe prostălăii politruci și angajează oameni cu mai puțină imaginație bolnavă!Și despre vandali, las-o baltă, nu mai vin, acum că le-ai dejucat planul! Tu și securiștii care lucrează pentru tine sau… Mama Omida care ți-a dat informațiile!

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.