miercuri, 20 iunie 2012

Dacă nu ar fi patetici, ar fi chiar nostimi: polițiștii locali târgumureșeni clamează ordine și siguranță și ei sunt prinși că fac și campanie electorală și încearcă să creeze conflicte imaginare!


Dacă nu ar fi patetici, ar fi chiar nostimi: polițiștii locali târgumureșeni clamează ordine și siguranță și ei sunt prinși  că fac și campanie electorală și încearcă să creeze conflicte imaginare!
Toată lumea știe acum cum prostovani ai poliției locale - comunitarii, mai pe înțeles, din Târgu-Mureș - au fost prinși punând autocolante (care pot fi afacerea de 3.000 de autocolante, de 1800 de euro, a unor gangsteri din primărie cu o firmă din Sângeorgiu de Mureș, dovadă a unei premeditări a atacului…. vandalilor și a folosirii banului public pentru golănii PDL!) și cum polițiștii adevărați au mai găsit 1000 de autocolante nelipite de tembeli! Șeful cu imaginație de SRI-ist și cu trecut de asemenea, omul găștii lui Florea, a primit un dosar penal pentru abuz în serviciu, iar dacă SRI Mureș nu e moartă poate că băiețașii cu teorii mai sunt băgați și la alte minuni, de gen terorism, iar ANI va lua măsuri, probabil, împotriva celor care sunt funcționari publici și fac campanie nesimțită pentru boierul Florea, căruia îi publică rahatul intitulat Comunicat de presă pe siteul primăriei, text și în autocolantele pe care le bănuim plătite de jigodii din banii publici!, text asumat de Florea pe motiv că Bretfelean e fost securist și știe ce vorbește! Așadar, ratații cu pistoale Glock, puși de de gașca din primărie, au făcut campanie nesimțită și pe bani publici, fără jenă și doar polițiștii adevărați au luat măsuri!  Ia cineva măsuri pentru ca indivizii pupincuriști  să nu mai întineze uniforma și deviza ordine și siguranță sau rahaturile de interese jegoase…românești, conform cărora e bine să faci orice numai ca să iasă românul și să nu fure maghiarul ce pot fura ….majoritarii trebuie să primeze? Uite, că până una-alta, românii au fost furați tot de români și banii proștilor s-a dus pe propaganda, publicitatea și sondajele pedeliștilor. Sunteți mândri, mă, mari români, mici de caracter?!
„POLIŢIA LOCALĂ – ORDINE ŞI SIGURANŢĂ”

TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

Agenţii Direcţiei Poliţia Locală au acţionat prioritar în perioada 04 – 17.06.2012, în sensul prevenirii şi descurajării comiterii de fapte antisociale, cu toate acestea, un număr de 36 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru tulburarea liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R, mai relevante fiind următoarele situaţii:

                        - la data de 04.06.2012, în urma unui telefon primit la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale, un echipaj a fost dirijat pe B-dul 1 Dec. 1918, unde un grup de 4 tineri tulburau liniştea publică, în parcul din spatele blocului. Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional şi îndrumaţi spre domiciliu;

                        - o patrulă mobilă a Poliţiei Locale a intervenit operativ la data de 08.06.2012, aplanând un conflict între două persoane, respectiv numitul F.L. şi M.R., ambii domiciliaţi în Valea Rece, care au fost şi sancţionaţi contravenţional;

                        - urmare a unei sesizări telefonice primite în data de 09.06.2012, un echipaj al Poliţiei Locale s-a deplasat pe str. Decebal, unde numiţii N.A. şi N.L., ascultau muzică la intensitate mare, tulburând liniştea locatarilor, sens în care, au fost sancţionaţi conform prevederilor legale;

                        - în seara zilei de 12.06.2012, o patrulă mobilă a Poliţiei Locale s-a deplasat pe str. Tisei, unde un grup de tineri tulburau ordinea publică pe timpul orelor de linişte. Deoarece în timpul somării acestora să înceteze, numiţii K.L. şi P.O. au devenit recalcitranţi, au fost sancţionaţi contravenţional;

                        - în zona străzii Mărăşti din Tg.Mureş, la data de 13.06.2012, numiţii K.M. şi P.C., pe fondul consumului de alcool au provocat un scandal, deranjând ordinea şi liniştea publică, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, fiind determinaţi să se liniştească.

EXCHIBIŢIONIST

În urma repetatelor sesizări primite la Direcţia Poliţia Locală şi după o monitorizare a malului Mureşului, din proximitatea „Complexului de Agrement şi Sport Mureşul”, patrulele mobile ale Poliţiei Locale l-au surprins la data de 17.06.2012, pe numitul M.J., domiciliat în Tg.Mureş, str. Sîrguinţei în timp ce făcea „gesturi obscene” în faţa persoanelor aflate la plajă. Susnumitul era cunoscut ca având antecedente de genul celor prezentate, sens în care a fost sancţionat contravenţional conform legii.

STAŢIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC

În perioada de referinţă au fost constatate şi sancţionate un număr de 46 fapte aflate sub incidenţa O.U.G. nr. 195/2002 şi a Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007, art. 26, alin. 1, care prevede: „oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor de orice fel pe domeniul public şi privat al municipiului Tg.Mureş, în zonele de preselecţie din intersecţii, în staţii de autobuz, locurile de aşteptare clienţi, repartizate activităţii de taximetrie, pe alei, parcuri, zone verzi sau pe trotuarele care nu sunt marcate corespunzător, este interzisă ”.

Pe această cale rugăm concetăţenii noştri, să respecte prevederile legale cu privire la staţionarea/parcarea în locuri nepermise, pentru a evita situaţiile de genul celor menţionate mai sus.

Atenţionăm că începând cu data de 19.06.2012, se reia ridicatul autovehiculelor staţionate sau parcate ilegal !

CERŞETORIE

Patrula de intervenţie a Poliţiei Locale, l-a surprins în data de 17.06.2012, pe numitul V.H., domiciliat în satul Porumbeni, comuna Ceuaşu de Cîmpie, în timp ce determina doi minori să apeleze la mila publică, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Mureş. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu Legea nr. 61/1991R.

ACCESUL CU CÂINI ÎN LOC NEPERMIS

Ca urmare a unor sesizări primite pe adresa Poliţiei Locale, patrulele mobile ale Direcţiei Poliţiei Locale au monitorizat zona Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”, unde au surprins mai multe persoane care plimbau câinii în perimetrul respectiv. Cei în cauză au fost avertizaţi şi/sau sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL nr. 20/2008. Rugăm pe această cale iubitorii de animale de companie, să respecte locurile de promenadă ale acestora.

MANIFESTĂRI PUBLICE

Agenţii Direcţiei Poliţia Locală, au fost angrenaţi în perioada de referinţă în mai multe acţiuni la care s-a înregistrat o participare numeroasă de persoane, după cum urmează:

-                           la data de 06.06.2012, asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele feminine FCM Tg.Mureş şi CFF Olimpia Cluj (24 poliţişti locali);

-                           asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia „Turului Ciclist” al României la data de 06.06.2012 (30 agenţi ai Poliţiei Locale);

-                           luni 11.06.2012 – „concert” în zona Piaţa Victoriei (42 cadre ale Poliţiei Locale);

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.