miercuri, 20 iunie 2012

UDMR a atacat calomniile lui Florea, dar nu a spus nimic despre cum tâmpiții din primărie numesc scrisoare deschisă un document de promovare a primarului-candidat Florea, în plic închis și distribuit în cutia poștală!


UDMR a atacat calomniile lui Florea, dar nu a spus nimic despre cum tâmpiții din primărie numesc scrisoare deschisă un document de promovare a primarului-candidat Florea, în plic închis și distribuit în cutia poștală!
UDMR se dovedește câteodată, greu de cap! Sare în sus când e cazul, dar nu îi dă peste bot celui care îl atacă gratuit și chiar pe bani publici sau folosindu-se de funcție cu nerușinare. Din seria, zic și eu ceva, dar nu zic tot, iată ce răspuns a avut UDMR față de atacurile lui Florea dintr-o scrisoare… deschisă! Ceea ce nu spune UDMR, care parcă nu vrea să dea mai tare în Florea, este că așa-zisa scrisoare deschisă este o scrisoare închisă! Dobitocii din primărie au conceput o scrisoare deschisă către târgumureșeni, pe care au băgat-o în plic sigilat și în cutiile târgumureșenilor! Vitele astea pe  bani publici vi se adresau, deci, personal, prin cutia dumneavoastră poștală și prin scrisoare închisă! Găinarii banului public au încercat astfel să dea imaginea unui primar, nu candidat, care se adresează ca într-un comunicat de presă prostimii și nu imaginea reală, de ins care a profitat de funcție pentru a-și distribui lătura politică și calomnioasă. Concluzia: banii folosiți pentru scrisoarea închisă și adresată unor târgumureșeni personal de candidatul-care-era-întâmplător-primar trebuie recuperați de la PDL! Se pare că limba română a fost prea grea pentru cei de la UDMR, care nu au sesizat termenul scrisoare deschisă de promovare a insului care în campanie a fost candidat! Ceea ce conduce la altă găinărie a rebuturilor din primărie: după ce cretinii au postat vineri că vandalii vor ataca orașul, de la  partide (altele decât PDL, desigur), sub denumirea Comunicat de presă, imbecilii subordonați și un sereist expirat sunt prinși vineri seara cu propagandă mincinoasă exact cu textul Comunicatului de presă și cu mii de autocolante A4, adică exact din cele de care era interesată anterior primărie, prin afacerea cu o firmă din Sângeorgiu de Mureș – premeditare  în manipularea ordinară și folosirea banilor publici?! ce spui, DNA?! Pentru prostovanii pe bani publici: comunicatul de presă e publicat în presă, cretinilor, nu se lipește așa ceva pe blocuri! SRI Mureș este aștepta să răspundă ce face și cum nu are reacție atunci când Florea spune despre Bretfelean: știe ce vorbește pentru că a fost SRI-ist! UDMR și târgumureșeni, Bretfelean nu este fost securist în funcție, ci unul angajat de gașca de partid portocalie pe post de funcționar public! Și asta nu îi permite să facă propagandă de partid, cum nu îi permite să inventeze vandali, vizigoți și huni care să îi atace orașul din care fură băieții deștepți și cu carnet de partid! Asta ca prostovanii din primărie să înțeleagă, pe lângă sensurile scrisoare deschisă, comunicat de presă și pe cel de funcționar public ! O fi  Târgu-Mureș un oraș bolnav, în care gangsterii trebuie să voteze și să fie votați românește, dar șmecheriile cu banii publici și cu funcționari plătiți nu de partid trebuie să fie plătite de ordinari! DNA, te miști?! Iar ANI, fă curățenie la politrucii din primărie folosiți în campanie de șmecherași.


Comunicat: Poziția UDMR privind calomniile lui Dorin Florea

Vin 25 Mai. 2012
Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureș respinge calomniile manipulative și nefondate formulate în scrisoarea deschisă a lui Dorin Florea, adresate împotriva lui Borbely Laszlo, vicepreședinte politic și Frunda Gyorgy, candidat UDMR pentru primăria Tg-Mureș.

Vizavi de cele cuprinse în scrisoarea deschisă precizăm următoarele:

În cei 12 ani de când este edilul orașului, Dorin Florea nu a construit nici un metru de drum ocolitor. Din vina lui, Tg.-Mureşul a rămas singurul municipiu din România, care nu are un asemenea drum.

Cetăţenii oraşului ştiu că Borbely Laszlo în calitate de ministru al dezvoltării, în 2008 a repartizat oraşului 800.000 lei, pentru planul drumului de la Calea Sighişoarei până la hipermarketul Metro și exista posibilitatea accesării de fonduri europene cu acest scop. Primăria nu a fost în stare să pregătească proiectul până la termenul legal, iar banii trebuiau returnaţi. Responsabil pentru paguba produsă oraşului este Dorin Florea. El este responsabil și pentru împiedicarea sistematică a funcţionării asociaţiei pentru zona metropolitană, cu toate că acesta ar reprezenta singura posibilitate de dezvoltare a Tg.-Mureşului.

În ceea ce priveşte drumul care trece prin Platoul Corneşti, timp de doi ani s-au purtat discuţii între minister, prefect şi primar, ministrul UDMR-lui solicitând tot timpul realizarea proiectului. Singura sa rugăminte a fost, să se aleagă un traseu, care să necesite cât mai puţin defrișerea arborilor copaci. Primăria nu a fost în stare să pregătească documentaţia necesară. Ministerul ultima dată a anunţat în vara anului 2011, că documentaţia este incompletă, dar nu primit răspuns de la Primărie nici până în ziua de azi.

În anul 2007, combinatul chimic de la Tg.-Mureş a primit un aviz de mediu foarte permisiv. În 2010, ministerul condus de Borbely Laszlo a pornit revizuirea avizului de mediu. Anul acesta a avut loc eliberarea noului aviz de mediu, care stabileşte reguli mult mai stricte. Ca să poate face faţă reglementărilor mult mai stricte, până în anul 2015 combinatul trebuie să realizeze un amplu proces de modernizare și tehnologizare, în valoare de 150 milioane de dolari. Menționăm că în cei 12 ani de mandat, primarul Dorin Florea nu s-a ocupat de această problemă de mediu şi de sănătate publică, atât de importantă pentru locuitorii oraşului.

Protestăm împotriva calomniilor nefondate. Acestea sunt atacuri electorale cu scopul denigrării. Rămânem consecvenţi în sprijinirea proiectelor care sunt în folosul târgumureşenilor, şi avem convingerea că Frunda Gyorgy, în calitate de primar al Tg.-Mureşului se va îngriji ca după douăzeci de ani aceste proiecte să fie realizate.

Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş
Citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.