luni, 11 iunie 2012

Dovadă că Florea promovează și sărbătorește victoria politică pe bani publici și cu concerte și artificii pe bani publici! Pe banii dumneavoastră, ca și propaganda mincinoasă cu …vandalii imaginari din capetele marilor…români!


Dovadă că Florea promovează și sărbătorește victoria politică pe bani publici și cu concerte și artificii pe bani publici! Pe banii dumneavoastră, ca și propaganda mincinoasă cu …vandalii imaginari din capetele marilor…români!
Pe site-ul primăriei, adică pe bani publici, acolo unde au apărut golăniile de propagandă electorală în sprijinul lui Florea, în care candidatul-primar se rățoia la alți candidați, desigur ungurii care vroiau să pună mâna pe ce pot fura românii, apare anunțul în calitatea de primar a respectivului. Concluzia: concert promovat pe bani publici și 100 la sută plătit din bani publici, pentru că nu e nici o firmă organizatoare pe afiș! Cadou pe banii noștri pentru votul etnic politic? Rușine, politrucilor! Și poate închiriați și scaunele lui Țerbea, ca să facă și el un ban cinstit din afacerea pe banii fraierilor? Și, eventual, îi duceți pe târgumureșeni și cu autobuzele Siletinei, ca să deconteze și Maior câteva zeci de mii de euro?

În această seară de la orele 20.00 toţi târgumureşenii, de la mic la mare sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei la un show incendiar unde vor concerta IRIS şi Neoton Familia din Ungaria, urmat de un spectaculos foc de artificii. Spectacolul din această seară vine pentru a sărbători câştigarea celui de-al patrulea mandat al primarului dr. Dorin Florea la primăria municipiului Tîrgu-Mureş.
Același individ scria acum câteva zile că vin vandalii, acum nu mai vin, că borfașii s-au fript cu poliția și s-au ales cu dosare penale?
“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Din păcate, vandalii sunt mereu găinarii din PDL, interlopii sunt poate pușcăriașii care primesc afaceri pe primărie și afișe denigratoare au lipit exact prostovanii de subordonați ai lui Florea, care au mai fost prinși și acum 4 ani în uniformă punând panouri pe Doja pentru tătucul votului etnic și al securiștilor de 2 lei. DNA, te simți și SRI iei măsuri împotriva provocărilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.