vineri, 8 mai 2015

Bandiții Craiolguței fură



Bandiții Craiolguței  fură
Bandiții Craiolguței fac ce fac și bandiții lui Florea care cheltuiesc banii publici pe clubul iubitului retardat PDL, la Târgu-Mureș. Dacă primii nu pot fura banii publici la nivel cum fac bandiții PDL Mureș cu jegurile din consiliul local cu afaceri cu primăria mafiotului PDL, se fură…emblema!
Pentru cunoscători, cluburile hoției de partid, FCM/ASA și Craiolguța, au tricourile de la Joma! DNA,  verifici ce au furat bandiții la Craiova și Târgu-Mureș pentru gagiul mână în mână și cu Burleanu? Sau e mafia bandiților PSD și PDL prea mare?! Atenție la dedicațiile mafiotului PDL Mureș pentru ASA în curtea școlii, cupe ale liceelor, sport sindical pe bețivanii pistolari din SRI și așa mai departe (multe zeci de mii  de euro!), toate cu duhoare de bani publici de la proștii de târgumureșeni  pentru camarila Joma!
P.S. Porcul care  a dezafiliat Craiova pentru ca retardatul PDL al lui Florea să pună mâna pe Subotici a crăpat în elicopter. Din păcate, fără ceilalți hoți etnici de Târgu-Mureș, care continuă să furecu mafiotul lor la primărie și cu complicii din CL și CJ.

GSPzicere:
CS "U" Craiova a anunţat oficial astăzi că la ultimele două meciuri de pe teren propriu din acest sezon vor avea pe tricouri stema pe care se află un leu.
"Universitatea Craiova anunță suporterii că la ultimele două meciuri de pe teren propriu din acest sezon, cu CSMS Iași și CFR Cluj, alb-albaștrii vor purta stema cu leul imprimată pe tricouri.
Totodată, la partidele din deplasare, din Giulești și de la Piatra Neamț, jucătorii Științei vor avea la piept stema istorică a clubului mamă, CS Universitatea Craiova", se arată pe site-ul oficial al oltenilor.
CS "U" Craiova a afişat încă de la începutul apariţiei lor pe stadionul Extensiv, în peluza din zona vestiarelor, un steag mare cu toate stemele care i-au aparţinut Universităţii Craiova, inclusiv aceea cu leul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.