duminică, 24 mai 2015

Vandalizare la blocuri, bandiții din poliția locală târgumureșeană nu sunt interesați. Doar nu e campania electorală a borfașului etnic PDL!



Vandalizare la blocuri, bandiții din poliția locală târgumureșeană nu sunt interesați. Doar nu e campania electorală a borfașului etnic  PDL!
Jegurile folosite de banditul din PDL Mureș și primărie pentru campania electorală cu autocolantele din banii publici aflate pe licitatiapublica.ro nu muncesc dacă banditul etnic nu îi trimite  la muncă. Poliția locală e recompensată, doar, de jeg cu excursii folclorice în Grecia, cu tabere de pictură pe pistolarii albaștri, pardon, vulturi, cu 45.000 de lei pe motiv de AS Sindicală a primăriei și poliției locale (atenție, DNA!,  bani dați pentru lipitorii de autocolante a  borfașului PDL și de primărie, pe asociație sportivă care nu apare ca participantă la vreo competiție oficială!), dar gunoaielor nu le pasă de cum arată orașul și de actele de vandalism ale…altora.
 Lipirea de autocolante cu reclamă în locurile neautorizate (exact cum au procedat borfașii lui Bretfelean în campania  hoțului PDL  Mureș) reprezintă tot vandalism. Definiția o știu bandiții de la SRI, dovadă că putorile au inventat actul imaginar al vandalilor în campania lui Florea. Banditism cu duhoarea învățată la SRI, repetat în altă campanie, cea cu UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul! Pentru că proștii se cred încă în martie 1990 și cred că românul mai poate fi prostit de bandiții lui etnici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.