miercuri, 20 mai 2015

Întreținutul și pe PFA al jegului mare PDL Mureș se laudă cu susținere pentru alții



Întreținutul și pe PFA al jegului mare PDL Mureș se laudă cu susținere pentru alții
Cazul social Clodu Maior, adus de banditul lui în primărie ilegal ca viceprimar, apoi instalat de UDMR viceprimar legal, păcăliciul  cu 35.000 de lei furați de banditul mare PDL pe PFA-ul inventat în 3 iulie, cu angajarea întreținutului iubit în 5 iulie, gagiul dat de EVZ ca acela cu mita de la Coral după ședințe nășite chiar de el, se laudă cu susținere pentru alții! DNA Mureș, când ne scapi de  bandiții PDL Mureș, de toți hoții etnici de camarilă, de toți borfașii români intermediari la golănii de la publicitate până la sport, bazine, patinoare, adică de toți hoții din primărie și PDL, scursurile etnice cunoscute, precum și de neamurile bătute sau nu de porcii PDL Mureș și cărora bandiții din PDL le-au găsit loc în instituțiile publice, cu afaceri  pe scursuri?
P.S. DNA  Mureș, caută etnicul cu afaceri fără număr la Florea,  cu parcări, întrețineri spații verzi și așa mai departe, care a primit pomana de 200.000 de euro doar pentru balon bazin și caută și când și-a tras acela asociație și  așa mai departe. Dacă porcii PDL au furat etnic, luați orice etnic care ar fi furat cu javrele de români hoți.
P.S. 2. Caută și orice borfaș adus de porcul pedelist  în primărie, pentru consiliere!

Claudiu Maior: Îi voi susține pe toți participanții la Swimathon 2015
Miercuri, 20 Mai 2015 12:03 | Imprimare | Email



Marime text:







     Duminică, 24 mai 2015, între orele 9.00-13.00, la Bazinul Olimpic din cadrul Complexului de Agrement și Sport Mureșul va avea loc o competiție, devenită deja o tradiție în Tîrgu Mureș - Swimathon 2015. Competiția de înot este organizată de Primăria Tîrgu Mureș și Fundația Comunitară Mureș în cadrul celei de a XIX-a ediţii a Zilelor Târgumureşene. Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, deghizată într-o competiție de înot. ”Îi voi susține din tot sufletul pe toți cei care participă și se luptă pentru cauzele nobile, îi felicit și voi fi acolo să îi încurajez pe înotători. Primăria va oferi sprijin bănesc câștigătorilor primelor trei locuri și îi invit pe toți târgumureșenii să sprijine cauzele înscrie în competiție.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. ”Ne onorează parteneriatul cu Primăria Tîrgu Mureș. De altfel, am mai organizat acțiuni sportive în comun și avem convingerea că vom colabora la fel de bine pe viitor, în ceea ce privește organizarea de astfel de competiții. În cele 4 ediții organizate SWIMATHON.ms a reușit să mobilizeze peste 50.000 de lei pentru 47 de proiecte de la peste 400 de donatori.”, a declarat Gal Sandor.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.