joi, 28 mai 2015

Ne…râdem cu întreținutul și ilegalul Maior. Succesul vine după munca de partid și dedicațiile de la banditul lui de partid! Text de la agramat, prin intermediarul Cătană care se laudă cum duce presa bovină la notar, pentru a umfla banii cu dedicație și fără licitație. DNA și angajații primăriei, ceva denunțuri?



Ne…râdem cu întreținutul și ilegalul Maior. Succesul vine după... munca de partid și dedicațiile de la banditul de partid! Text de la agramat, prin intermediarul Cătană care se laudă cum duce presa bovină la notar, pentru a umfla banii cu dedicație și fără licitație. DNA și angajații primăriei, ceva denunțuri?
Un ins care și-a terminat facultate aproape de 40 de ani, care a avut toate afacerile  de succes din bani publici, cu gășcarul lui de partid Florea care e și urmărit penal pentru că i-a dat un milion de euro ASA-ului ilegal, după ce Maior și mă-sa nu plăteau datoriile la stat, gagiul  adus ilegal viceprimar la bandit, fapt dovedit prin sentințe, adus din nou viceprimar prin UDMR-ul controlat cu banii pentru Peninsulă (sute de mii  de euro), festivaluri secuiești, concerte de sărbătorirea zilei de 30 august (rapt doar pentru unii!), exact gagiul acesta vorbește de succes și muncă! De partid, probabil!
În  caz că ați uitat, Maior a umflat banii din 3 surse în Târgu-Mureș doar  prin Siletina: pe asociere, pe…transporturile terestre ale primăriei, pe traseele  interjudețene. Păcăliciul și-a adus retardații corespunzători în primărie, bandiții lui Florea folosesc banii publici dați pe gagiul Cătană, intermediarul care se laudă că duce presa bovină la…notar, în cartelul multi-etnic. Gagiul cu…munca are umflate milioanele de euro din banii prostimii la clubul la care a uns familia, ASA/FCM e dejecția cu votul pentru care banditul mare PDL și slugile din consiliul local sunt urmăriți penal. Performanțele gagiului Maior sunt pe măsură, firmă cu activitatea întreruptă, cu un asociat absolvent de Petru Maior, cu care a dat chix în vânzarea de înghetață, iar ANI ne va scăpa de bandiții PDL Mureș pentru 35.000 de lei furați de Florea pentru Maior, pe PFA inventat cu nici 48 de ore înainte de  angajare. Pentru DNA, minunați-vă de calificarea pe PFA a  studențașului întârziat! Despre mita dată de banditul Țerbea pentru echipa porcului  pedelist cunoscut nu mai spunem nimic, mita se pedepsește cu retrogradarea și așteptăm răspunsul UEFA pentru că gășcarul de la FRF  e  în conflict de interese. Iar dacă adăugăm mita luată de Maior prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ, după ședințe aranjate chiar de Maior, că firmele care primesc banii de la Florea simt nevoia să dea banii pe FCM/ASA, ca o...recunoaștere, nu, a dedicației(atenție, DNA fără Curcă, cum se numește asta?!), că  gagiul are conflicte  de interese votând pentru gunoiul Siletina, FCM, ASA. Atneție, DNA, bandiții PDL Mureș au aruncat sutele de mii de euro tot pe gunoiul FCM/ASA, ca acte adiționale pentru Cupa...liceelor. Pentru cunoscători, dedicația hoțului PDL  pentru cumpărat echipamente Joma! Și să nu mai spunem de autocolantele cumpărate de banditul mare PDL Mureș și scoase, să zicem, posibil, pe banditul PDL Mureș adus cu nașă cu tot la hoțul etnic.



P.S. Bandiții PDL nu  mai au vreo scursură în biroul de presă care să scrie corect?! Știm, a plecat familionul Pașcan și nașa, dar vreun idiot care să scrie aproximativ românește trebuie să mai existe acolo.




Succesul în viață vine, de cele mai multe ori, după muncă multă!
Miercuri, 27 Mai 2015 11:56 | Imprimare | Email



Marime text:





     Aproape 200 de elevi, de la Liceul Vocațional Pedagogic ”Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș, și-au luat rămas bun de la băncile școlii, miercuri 27 mai 2015. Prezent la eveniment, viceprimarul municipiului Claudiu Maior le-a transmis absolvenților: ”Dragi absolvenți, sunt onorat să fiu alături de voi în aceste momente. Anii de liceu, cu siguranță, sunt în mintea fiecăruia etapa cea mai frumoasă a vieții, o etapă de trecere de la adolescent la adult. Vă îndemn, totuși să țineți cont pe viitor de sfaturile și de învățămintele primite de la profesorii voștri și să nu uitați că succesul în viață vine, de cele mai multe ori, după muncă multă!”. Ceremonia festivă a avut loc la Sala Polivalentă din Tîrgu Mureș.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.