joi, 28 mai 2015

Bandiții din Parlament legiferează hoția pe sport de partid. Nu doar la Târgu-Mureș, locul unde hoții PDL fură pe și pentru scursurile etnice PDL



Bandiții din Parlament legiferează hoția pe  sport de partid. Nu doar la Târgu-Mureș, locul unde hoții PDL fură pe și pentru scursurile etnice PDL
Pentru ca porcii  PDL,PNL, PSD  și UDMR să vă fure liniștiți banul public și pentru ca bandiții lui Florea să nu mai angajeze pe Salubriserv guriștii  la stadion. Liber la hoție pe toți retardații care își trag echipe și le plătesc din banii publici, prin rudele cretinoide și alți borfași.
P.S. DNA Mureș, verifică  dedicația hoțului etnic al PDL Mureș pe scursurile din primărie și poliție locală. 45.000 de lei cadou de la hoț, pentru...AS  Sindicală a  primăriei și poliției locale, ofrandă pentru scursurile din campania electorală a mega-hoțului român!
Gsp zicere:
Astăzi, comisia de buget și finanțe din cadrul Camerei Deputaților a aprobat amendamentul prin care structurile sportive locale pot fi finanțate cu bani publici în toate tipurile de cheltuieli aferente programelor sportive, inclusiv cele de natură salarială!

Pentru a intra în vigoare, modificarea art. (181) lit. b) din legea 69/2000 urmează să fie aprobată în plenul Camerei Deputaților.

"Amendamentul a fost propus de mine și de domnul deputat Iuliu Nosa. Este o modificare importantă, deoarece structurile sportive locale, afiliate unor Federații de profil, pot plăti inclusiv salarii din banii veniți de la bugetul local. Așteptăm aprobarea în plenul Camerei Deputaților", a menționat, pentru GSP.ro, deputatul Sorin Avram Iacoban.

În ultima vreme, Curtea de Conturi a intervenit în dese rînduri în cadrul unor primării care realizau astfel de cheltuieli pentru cluburile sportive susținute de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.