sâmbătă, 23 mai 2015

DNA Mureș, verifici contractele primite de Cătană de la gașca lui din primărie?! Sutele de mii de euro sunt vesele în buzunarele tristilor



DNA Mureș, verifici contractele primite de Cătană  de la gașca  lui din primărie?!  Sutele de mii de euro sunt vesele în buzunarele triștilor
Cătană este doar un Zereș la altă scară, în sensul afacerilor cu primăria lui Florea cu gagiul lui Florea intermediar. Pentru că presei târgumureșene (șantajată cu publicitate, chirii, diplome, mese festive, mese rotunde, angajări de ...ziariști de la SRI și românism bolnav) îi e  frică de mafia PDL Mureș, vine intermediarul cu firmuliță vrută de hoțul etnic din primărie și oferă bani presei pupincuriste. Pentru ce?  Pentru filmările și articolele pentru promovarea retardatului jegos al lui Florea și pentru banditul mare al PDL Mureș, prin  biroul de presă cu promovații cu rude în PDL sau alți profitori jegoși din primărie, care se învârt ca un singur coi în instituție, dar sunt idioți agramați. Banii vin prin intermediarul Cătană, care se laudă că merge cu idioții din presă la…notar, atunci când dă telefon de amenințare, verificabil prin SRI. În ceea ce  putea cartel al bandiților români și maghiari. DNA, ar fi bine să verifici telefoanele bandiților din presă și ale intermediarului, afacerile bandiților PDL cu casetele primăriei trimise la ȘtiiTV (3 luni!), pentru ca borfașul cunoscut să își păstreze licența din munca altora pe banii publici.
P.S. Știi TV transmite   live Zilele târgumureșene, așadar, alți bani cu dedicație. În afară de cei dați prin notar și păstrați de gagiul lui Florea, pentru proslăvirea cretinoidului lui Florea, borfașul pe PFA și a altor specimene jegoase din PDL aduse de hoțul etnic, în afară de obligațiile DNA/PNA, alte instituții carecontrolează hoții etnici.
DNA Mureș fără Curcă, verifică și afacerile angajaților Știi TV cu primăria lui Florea! Sunt prestatori de campanie pentru bandiții PDL care primesc afaceri și colaborare de la jegul de partid, pentru pupătura umedă la hoțul român.Oraș etnic,  golăneală românească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.