luni, 4 mai 2015

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei pe Târg de arte și meserii care pute a …Dublin Irish Pub!



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei pe Târg de arte și meserii care pute a …Dublin Irish Pub!

Bandiții  PDL din Primăria Târgu-Mureș - cu dedicații în general pe scursurile PDL și gașca de camarila idioată și etnică - au reușit să cheltuiască  50.000 de lei din banii publici pe…Târg de arte și meserii.
Dacă  căutați numărul de telefon  la care răspundea o anumită Ioana Rădulescu, 0757570777, găsiți număr care apărea la Dublin Irish Pub. Acum știm că nu doar din întâmplare bandiții PDL se dădeau în spectacol în pub, dar până la târg de arte și meserii din bani publici pe cineva de la pubul respectiv e ceva drum! DNA și Curtea de conturi, verificați afacerea din banii publici pe cunoscuții bandiților PDL? Măcar de data asta gunoiul mare PDL  nu a mai  dat bani retardatului  său, adus în primărie pe PFA!

Lilieci, vrajitoare, monstrii sau personaje celebre, toate par a fi rupte dintr-un film de groaza insa nu sunt decat pregatirile pentru cel mai tare party de halloween din acest an.
Ia-ti cel mai trasnit costum , imita cat mai bine un personaj celebru , fii cat mai inspaimantator si vei fi premiat in cadrul concursului de costume. Fiecare invitat va fi rasplatit pentru timpul acordat deghizarii cu un shot "Sangele lui Dracula" sau un cocktail "Draculina". Intrare 10 cu costumatie , 15 Ron fara.
Rezervari: 0757570777

Dublin Irish Pub
Str. Mihai Viteazu Nr. 31, Targu-Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.