luni, 25 mai 2015

La Târgu-Mureș sau aiurea, bandiții nu vă mai pot ridica mașinile!



La Târgu-Mureș sau aiurea, bandiții nu vă mai pot ridica mașinile!

Tragedie pentru bandiții din primăria Târgu-Mureș și pentru scursurile care ridicau mii de mașini pentru buzunarul borfașilor etnici. Valabil și pentru bandiții fostului sereist Bretfelean, care cereau să ridice mașinile și noaptea. Hoția leprelor etnice a încetat, consiliul local nu poate impune nimic pentru buzunarele unor bastarzi.
Conform raportului de activitate al Politiei Locale Targu-Mures, un numar de 1.947 de masini au fost ridicate in 2011, din pricina parcarii sau a stationarii neregulamentare. Sursa: Zi de zi.ro
Va să zică, demenții ăștia v-au ridicat 1947 de mașini proprietate personală pentru a vă obliga să le plătiți taxa de recuperare de  sute de lei! 1947 împărțit la 365, pentru că bandiții pe bani publici au lucrat și în zilele considerate libere dă o medie de 5,3 mașini per zi calendaristică! Cum se inflamează idioții acum și nu au considerat un jaf și o potlogărie transformarea așa-zișilor polițiști, idioții care lipeau mai târziu, în campania lui Florea, autocolante mincinoase cu vandali închipuiți de securiști expirați și de alți bandiți cu statut de funcționar public, dar cu buzele pe dosul pedelistului?! Curtea de conturi, verifici afacerile banditești de pe domeniul public, închirierile de teren pe firme de pedeliști, afacerile cu terenuri date bandiților din asociațiile de proprietari care pupă dosul și plasează și cele 10 abonamente la meciurile lui Clau-gol?!

Protv zicere:

"In interpretarea si aplicarea dispozitiilor art.128 alin.(1) lit.d), art.134 alin.(2) si art.135 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, raportate la dispozitiile art.3 alin.(1), art.5, art.36 alin.(1), alin.(2) lit.d) si alin.(6) lit.a) pct.13 din Legea administratiei publice locale nr.215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, art.21 lit.b) si art.24 lit.d) din Legea-cadru a descentralizarii nr.195/2006, procedura de aplicare a masurii tehnico-administrative constand in ridicarea vehiculelor stationate/oprite neregulamentar pe partea carosabila, prevazuta de art.64 si art.97 alin.(1) lit.d) si alin.(6) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002, nu poate fi reglementata prin hotarari ale consiliilor locale", se arata in decizia instantei, conform Agerpres.

Decizia judecatorilor este obligatorie, potrivit art.517 alin.(4) din Codul de procedura civila, si a fost luata dupa ce Avocatul Poporului a formulat la Curtea Suprema un recurs in interesul legii privind legalitatea hotararilor adoptate de consiliile locale, in vederea reglementarii procedurii privind ridicarea vehiculelor stationate neregulamentar. "Va solicitam sa constatati ca problema de drept prezentata a primit o solutionare diferita din partea instantelor judecatoresti si, printr-o decizie obligatorie, sa stabiliti modul unitar de interpretare si aplicare a dispozitiilor legale incidente", se arata in recursul formulat de Avocatul Poporului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.