duminică, 3 mai 2015

Bandiții PDL și Ardealul lor. Pentru că alt A nu au mai găsit hoții etnici ai lui Florea!



Bandiții PDL și Ardealul lor. Pentru că alt A nu au mai găsit hoții etnici ai lui Florea!
Bandiții PDL Mureș, recte bandiți portocali din Primăria Târgu-Mureș, au rebotezat gunoiul de club din banii publici destinați de hoțul mare PDL Mureș bisericuței Maior.  Din necesitatea de a ascunde hoția pedelistă, vizibilă prin dedicația borfașului pe retardatul de partid și prin tricourile borfașilor, de la Joma, în culorile partidului hoților etnici. Iar dacă hoții  etnici PDL Mureș au trebuit  să găsească un  A, pentru a aminti de sigla ASA, bandiții PDL au inventat…Ardealul!  
Bandiții PDL Mureș s-au făcut că uită că au avut o altă echipă la Târgu-Mureș, pe nume Transilvania, ținută tot din bani publici, cu antrenori și jucători portughezi! Ghinion, hoții etnici cu dosare penale și angajări de retardați PDL și pistolari sereiști nu puteau denumi gunoiul lui Maior din campania electorală a  borfașului etnic PDL tot Transilvania! Ardealul era și obsesia bandiților PDL Mureș în campania pentru europarlamentare, cu autocolante exact de dimensiunile autocolantelor pentru Iohannis. Ce clamau bandiții PDL Mureș, adică borfașul cunoscut, pe vreun bandit cu nașă care, probabil, deconta, ilegal, autocolantele pe primărie?  PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul!Poate bandiții etnici învață că nici manipularea cu duhoarea de bețivan sereist împuțit nu ține, pentru că românii folosesc denumirea de Transilvania, în timp ce maghiarii preferă Ardeal! Capsisci, retardați, hoți etnici și golănași via SRI?
Rasfoind presa, am retinut un contract de asociere intre Consiliul local municipal si Asociatia sportiva FC Transilvania Targu-Mures, care prevedea, in 27 ianuarie 2005, ca se vor acorda lunar cate 120 de milioane de lei din bugetul local, pentru sustinerea echipei de futsal, pana la finele campionatului 2004-2005. Nu dupa mult timp, insa, echipa a anuntat ca s-a mutat la Sebes, motivul invocat fiind prea putinul sprijin acordat de asociat, adica de Consiliul local municipal si de Executiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.