duminică, 17 mai 2015

Zi-le târgumureșene. Să lase locul celor care nu au furat banii târgumureșenilor! Avem Zile târgumureșene și zi-le, târgumureșene, borfașilor, să lase locul celor care nu au furat banii târgumureșenilor!



Zi-le târgumureșene. Să lase locul celor  care nu au furat banii târgumureșenilor!
Avem Zile târgumureșene și zi-le, târgumureșene, borfașilor, să lase locul celor care nu au furat banii târgumureșenilor!
 Avem una bucata primar urmărit penal pentru banii dați ilegal borfașului din PDL, pe linie de partid. Avem una bucată viceprimar prins de ANI cu 35.000 de lei furați de banditul mare PDL pe PFA inventat în 3 iulie, cu angajarea păcăliciului urgentă, în 5 iulie! Gagiu profitor de hoție pe ASA. Avem ratați,  cam tot consiliul local, care au girat furtul unui milion de euro pentru banditul mare PDL și scursura cu fotbal de partid. Avem directoare economică care a semnat pentru banditul PDL și a  păgubit bugetul cu milionul de euro pentru mafiot. Avem un gagiu cu duhoare de SRI, cu bandiții din poliția locală  agenți electorali pentru gunoiul etnic PDL, recompensat cu excursii grecești, cu tabere de pictură și cu bani pe AS sindicală a primăriei și poliției locale (atenție, DNA Mureș, 45.000 de lei furați de  porcul pedelist!), iar șeful poliției județene e cercetat după ce a fost mituit de un alt rahat pedelist traseist, peste nivelul Poruțiu, Florea, Maior, Oprișcan și alții de teapa lor ai șefului lor de partid hoțesc. Avem abonați ai primăriei, scursurile PDL Mureș și camarila mafiotului  etnic, care înapoiază o parte din bani pentru naș, sub formă de…sponsorizare Zile sau  concerte Iglesias sau aiurea. Avem un viceprimar dat ca mituit de Coral, din dosar DNA, cum susține EVZ, care stă bine-merci în funcție, avem un cartel al borfașilor din presă care sunt duși la notarul lui Cătană, intermediarul lui Florea, avem un birou de presă al primăriei cu  cretinul agramat la butoane, în lipsa insectei (DEX zicere) cu diplomă de română-engleză, care scrie doar gunoaie pentru borfașul lui Florea, pentru ca  bastarzii PDL să aibă imagine bună și lumea să uite cum au furat porcii PDL Mureș pe primărie, camarilă, relații gangsterești, interese SRI și de gangsteri eminamente români, avem borfași ținuți de  lepra din primărie și după condamnarea definitivă. Bani publici, interese publice ale mafioților PDL Mureș. Zi-le târgumureșene! Și să  le fie viața lungă, în pușcărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.