luni, 18 mai 2015

Pilele târgumureșene sau ce vrăji v-au pregătit ratații urmăriți penal pentru pagubă de un milion de euro, hoție pentru ASA-ul retardatului cunoscut. 50.000 de lei de făcut praf



Pilele  târgumureșene sau ce vrăji v-au pregătit ratații urmăriți penal pentru pagubă de un milion de euro, hoție pentru ASA-ul retardatului cunoscut. 50.000 de lei de făcut praf pe sportul Zilelor 


Ratații urmăriți penal au prilejul să  se mai bucure de bani, libertate și de relațiile cu mafia orașului de sorginte pedelistă. Ce  v-au pregătit ăștia:
Filmele târgumureșenilor(sic), adică afacerea bandiților PDL Mureș cu Marcom, firma tipei de la sindicatul Radef. Poate verifică DNA Mureș și afacerea bandiților PDL Mureș cu firma respectivă și cum a ajuns cinema Arta pe mâinile borfașului care ține din bani publici personalul, reparațiile, investițiile, afaceri cu etnici   din camarilă.
Afacerile  fotbal în 7,  pentru ceea ce pute investiție în tricourile abonatului Joma.
În rest, ca în fiecare an, închiderea centrului pe un sens, ca să nu fie deranjat Roman cu fiica urmărită penal, ceva trupe ungurești și soliști pe afacerea vreunei de la Știi TV-ul pedelist, ceva programe tipărite de banditul pedelist cu nașa ieșită din primărie și, desigur, reclamă pe retardatul lui Florea pe care hoții vor să îl lase la furat pe scursurile pedeliste și așa-ziși sponsori abonați la primărie care nu pot întoarce banul legal la cei doi borfași decât prin...sponsorizări festivaluri? Atenție, DNA, cei  doi bandiți PDL Mureș se laudă cu sponsorizări de la firmele abonate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.