luni, 11 mai 2015

De râsul șatrei: Florea e supărat pe peneliști după ce a săpat viceprimari PNL Mureș pentru a-și aduce gunoiul în primărie!



De râsul șatrei: Florea e supărat pe peneliști după ce a săpat viceprimari PNL Mureș pentru a-și aduce gunoiul în primărie!
Ca să sape candidații legali, ai poporului, viceprimari PNL Mureș, se pricepe, dar să nu zică peneliștii nimic de bastarzii și hoții PDL! Florea de Târgu-Mureș, care și-a dus retardatul în primărie, bandiții cu familie in PDL și rudele celor care l-au verificat de la DNA/PNA(Sandu, Pașcan și alte cele) și  a inventat PFA pentru neterminatul cu nevastă... zburătoare din PDL, gășcarul cu afaceri  doar pe hoții subordonați PDL și găinarii  din primărie sau presa banditului de  intermediar al publicității pentru hoțul mare PDL(atenție, DNA, afacerile Zereș-Cătană și cartelul rahatului de presă), șmecherașul urmărit de DNA Mureș  pentru hoția bani pentru gunoiul de subordonat  PDL care nu plătește impozite! Alo, Cipri Dobre, șef PNL Mureș cu afaceri cu 4 primării PNL pe familionul avocățesc propriu, vezi că poate se ia și de tine ca să îți sufle și bănuții veniți de la subordonații tăi de partid dacă ți-a sabotat  viceprimarii! 
DNA, pont gratis: afacerea autocolante în campania porcului pedelist, afacerile banditului cu autocolante cu duhoare sereistă a bețivanului pistolar cunoscut,  pentru că porcul a uitat că autocolantele lui erau exact de dimensiunea celor pentru Iohannis și de dimensiunea autocolantelor menite să nască  tulburări etnice! Pentru că la Târgu-Mureș borfașul e mereu român, la fel și banditul care stârnește patimile cretinilor naționaliști. Hoție etnică, bazată pe votul etnic, ca să fure și românul ceva după 1918.
Evz dixit: Copreşedintele PNL Mureş, Dorin Florea, a declarat azi, că a fost surprins neplăcut după ce a ascultat înregistrările publicate în presă şi că Teodor Atanasiu, a cărui voce se aude, "nu ar fi înţeles nimic din ceea ce doreşte poporul".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.