duminică, 24 mai 2015

Urmăriții penal pentru hoția ASA sunt invitați la ședință și la irosit/furat alți bani pentru scursurile PDL Mureș



  
Urmăriții penal pentru hoția ASA sunt invitați la ședință și la irosit/furat alți bani pentru scursurile PDL  Mureș
Atenție, DNA Mureș, la urmăriții penal pentru hoția de un milion de euro la ordinul bandiților PDL Mureș cu afaceri pe consilierii avuți la mână și dependenți de bandiții PDL Mureș. Un milion de euro pe familionul lui Maior, botezat ASA/FCM, ilegal, pentru că păcăliciul nu își plătea datoriile la stat, cum acuză DNA Mureș, dar încasa cu nesimțirea tipică banii de la porcul lui din partid.
Ședință în 28.
DNA Mureș, cum a rămas mita pentru Clodu Maior, prin  Kagan Ildiko, de la firma Coral, după ședințe nășite de Maior, cum scrie EVZ?! Atenție, borfașii PDL dau banii pe momeli și decontează taxă de...habitat! Hoție a porcului etnic sau ce?

 45.Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumelor reprezentând cota de participare a Municipiului Tîrgu Mureş pentru sezonul competiţional 2015 – 2016 la asocierile cu cluburile sportive: Baschet Club Tîrgu Mureş, Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu Mureş, Asociaţia Club Sportiv Universitar Tîrgu Mureş, Club Sportiv City’Us Tîrgu Mureş şi Club Sportiv Nova Vita Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.