duminică, 24 mai 2015

Dramă pentru gunoaiele care nu au fost în stare să promoveze în divizia a doua!



Dramă pentru gunoaiele care nu au fost în stare să  promoveze în divizia  a doua!
Cu câteva zile înainte de pomana porcilor, a se  citi  noua livrare a milioanelor de euro de la banditul PDL Mureș și  hoț  primărie și ratații din CL cu afaceri  pe primăria banditului etnic,  gunoiul ASA este debarcat din șefia clasamentului. Respect, Ploiești, hai Steaua! Și poate că măcar acum așa-zisa presă de sport va  cere hoților de la FRF și Ligă respectarea regulamentului, care spune clar retrogradarea ASA în divizia secundă, pentru mita dovedită.
Pentru necunoscători:
Gunoiul lui Maior, un profitor al banditului mare PDL Mureș, cumpără în campania electorală  a hoțului mare PDL Mureș locul AS Sânnicolau Mare. Borfașul  are echipă electorală, banditul primește banii publici, bucuria hoților PDL. Echipa a fost dotată  cu tricourile hoției PDL, adică portocaliu-albastru. Disperarea  de a ajunge în prima divizie și a fura banii târgumureșenilor a făcut ca bandiții PDL Mureș și de primărie  să încerce să cumpere locul de primă divizie   de la Corona. Bandiții au fost prinși cu mită în elicopter, hoții din CL și primărie sunt urmăriți penal pentru dedicația  de un milion de euro ilegală, bani pentru borfașul PDL care nu își plătea  dările către stat. Hoții au dedicat borfașilor de la FCM/ASA și sute de mii de euro, doar pentru organizat cupe ale liceelor, cu tricourile gășcarului Joma. Bandiții au inventat ASA pentru a ascunde hoția pedelistă pe retardatul PDL și hoții vorbesc de ONG-uri doar din banii prostimii târgumureșene, după ce și-au pus la conducerea hoției rudele cretine și toate rudele de retardat pedelist. Hoție pur etnică, românească, maghiarii profitori în mică parte și cu vot de la abonații la primăria lui Florea care nu erau nebuni să supere borfașul PDL.
 Joi, liber la hoție?!
 4.Proiect de hotărâre privind desemnarea unei comisii pentru analizarea oportunităţii colaborării Municipiului Tîrgu Mureş cu ASOCIAŢIA „Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu Mureş”.
45.Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumelor reprezentând cota de participare a Municipiului Tîrgu Mureş pentru sezonul competiţional 2015 – 2016 la asocierile cu cluburile sportive: Baschet Club Tîrgu Mureş, Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu Mureş, Asociaţia Club Sportiv Universitar Tîrgu Mureş, Club Sportiv City’Us Tîrgu Mureş şi Club Sportiv Nova Vita Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.