vineri, 29 mai 2015

DNA, ready to kick balls?!



DNA, ready to kick balls?!
Lozinca nu știu cărui campionat de fotbal feminin, dar cu trimitere la șut între picioare pentru bandiții PDL din Târgu-Mureș.
Atenție, DNA, Curtea  de conturi, FRF, LPF,  ANI și alte instituții:
1.     Verificați ce  loc a cumpărat retardatul PDL în iunie 2008 pentru campania electorală  a banditului mare PDL. Porcii ăștia au recunoscut că au cumpărat loc de divizie de la AS Sânnicolau Mare, prin primarul pedelist al comunei. Câți bani publici au făcut praf bandiții PDL Mureș și din primărie?
2.     Verificați legalitatea inventării secției de fotbal  a lui AS Sânnicolau Mare, pentru ca retardatul să nu stea 3 ani fără drept de promovare, cum spune regulamentul în cazul cumpărării de loc.
3.     Verificați salariile rudelor de bandit PDL, plantate  la clubul ținut din banii publici.
4.     Verificați guriștii de la stadion, care se laudă că sunt plătiți pe firme de salubritate pentru că retardatul nu poate folosi banii publici pentru salarii.
5.     Verificați  salariile fotbaliștilor și banii dați antrenorilor (exemplu 70.000 de euro pentru 70 de zile de Lăcătuș!)
6.     Verificați deconturile retardatului lui Florea pentru cele 10 abonamente  plasate de fiecare șef de asociație de proprietari.
7.     Verificați decontările făcute de retardatul lui Florea pe transport galerie (peste 1000 de lei per membru în galerie!),  pe Siletina porcilor pedeliști.
8.     Verificați instalația de nocturnă de 200.000 de euro, pe care retardatul lui Florea o folosește gratuit.

Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
9.     Verificați instalația de nocturnă de 600.000 de euro, inventată de retardat ca fiind din…donații, simultan cu  achiziția făcută de hoțul pedelist din banii publici!

FCM Targu Mures va avea nocturna de 600.000 de euro! Primul stalp a fost instalat!
Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia. http://www.sport.ro/liga-1/fcm-targu-mures-va-avea-nocturna-de-600-000-de-euro-primul-stalp-a-fost-instalat.html

10. Verificați așa-zișii sponsori la FCM/ASA, care întorc banii la retardat, după ce primesc dedicații la banditul mare PDL Mureș
11. Verificați tipografia la care bandiții PDL scot autocolante, de verificat gunoiul PDL adus cu familion în primărie.
12. Verificați afacerea ratată loc de la Corona Brașov.
13. Verificați invitațiile date gratuit prin borfașii șefi de asociație de proprietari, care sunt chemați și să joace fotbal și să bea cu retardatul lui Florea.
14. Verificați afacerea bani pentru clubul retardatului care nu își plătea obligațiile către stat, prin complicii  șantajați cu contractele pe primărie.
15. Verificați afacerea Cupa liceelor, cu  10 la sută din bani dați suplimentar retardatului lui Florea, care a cumpărat tricouri Joma fără număr, pentru afacerea gășcarului. Sute de mii de euro anual, pentru bandiții PDL care cheltuiesc infim pentru premii elevi.


16. Verificați banii dați fetelor pentru contracte și performanță.
17. Verificați premiile date de bandiții lui Florea pentru locurile 1-4.
18. Verificați decontările ASA în curtea ta și decontările bandiților pentru vizitele celor de la București.
19. Verificați financiar FCM/ASA, pentru că bandiții lui  Florea nu apar nicăieri cu sume cheltuite sau încasate.
20. Verificați regulamentul care spune retrogradarea echipei, după mita dovedită de banditul lui Florea, porcul de Țerbea, salvat de jeg pe când era penețecedist!
21. Verificați marca înregistrată de retardat, după dedicația porcilor din primărie și CL. 


22.Verificați afacerea borfașilor pe tricourile mafiei PDL Mureș și redenumirea gunoiului, pentru ca porcii PDL au trecut la PNL și portocaliu-albastru nu îi mai reprezenta pe hoții etnici  ai  Târgu-Mureșului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.