sâmbătă, 30 mai 2015

Bandiții PDL Mureș nu au furat corespunzător din bugetul local pentru bandiții PDL Mureș?



Bandiții PDL Mureș nu au furat corespunzător din bugetul local pentru bandiții PDL Mureș?
Atenție, leprele aruncau sute de mii de euro la FCM/ASA doar pentru Cupa liceelor, cu dedicația Joma! DNA Mureș, scapă-ne  de hoții români și maghiari și de mega-hoții PDL Mureș care au mai făcut o dedicație, fie și cu puțină frică de DNA. De la potlogarii cu afaceri primăria lui Florea, de la cretinii de consilieri șantajați de mafia PDL și de alte scursuri etnice. Atenție la bandiții etnici care fură în baza votului ordinar, pentru banditul român, ca nu cumva să vină banditul maghiar și să fure ce fură șatra cunoscută.
Radio Târgu-Mureș zicere:

Finanțarea cluburilor sportive, diminuată cu 20% de consilierii locali din Tîrgu-Mureș


Decizia a fost luată în ședința ordinară a Consiliului Local, azi, după ce s-a votat și constituirea unei comisii care să analizeze oportunitatea continuării asocierii dintre municipalitate și cluburile sportive.
Din aceasta vor face parte specialiști din cadrul direcțiilor economic, juridic și sport ale Primăriei deși, inițial, aceasta ar fi trebuit formată din consilierii locali:

Viceprimarul Claudiu Maior spune că sumele pe care Primăria le va acorda cluburilor sportive s-au diminuat cu 20% pentru sezonul competițional 2015-2016:

Contractele de asociere încheiate cu BC Mureș, ASA Tîrgu-Mureș, ACS Universitar, City Us și CS Nova Vita prevăd ca Primăria să contribuie cu aproximativ 12,3 milioane din bugetul local pentru finanțarea acestora.



Gsp zicere:

ASA Tg. Mureș trebuie să achite jucătorilor circa 1,5 milioane euro doar pentru clasarea pe locul 2 în L1

Primele și salariile consistente trecute în contractele jucătorilor riscă să ducă în stare de colaps clubul ardelean. Prima tranșă din drepturile TV ar trebui să meargă integral către fotbaliști și ar acoperi numai primele pentru parcursul din campionat: salariile rămîn în aer

Paradoxal, cel mai bun sezon din istoria lui ASA Tg. Mureș ar putea avea drept consecință destrămarea unei formații care s-a aflat la 45 de minute de a da marea lovitură a titlului. Iar necazurile derivă din zona financiară, unde clubul ardelean nu stă strălucit, în ciuda clasării remarcabile în L1.

Marile probleme riscă să iasă la suprafață din primele și salariile pe care jucătorii trebuie să le încaseze la finalul acestui sezon. Surse apropiate lui ASA explică faptul că fotbaliștii vor trebui să primească în total circa 1,5 milioane de euro numai recompensa pentru locul 2!

Ceea ce înseamnă că prima rată din drepturile TV cuvenită mureșenilor, 1,75 milioane euro, se va duce aproape integral doar în acoperirea primei pentru traseul din campionat. Aici ar intra inclusiv președintele Narcis Răducan, căruia i-ar reveni circa 60.000 euro!
Final de contract pentru vedete

În plus, față de vicecampioni există restanțe salariale vechi din ianuarie/februarie. Iar datoriile capătă cote tot mai abrupte, mai cu seamă față de jucătorii cu venituri lunare mari: Mureșan 14.000 euro, Zicu 12.000 euro, Stăncioiu 10.000 euro, Goga 8.000 euro.
Totodată, marea majoritate a oamenilor importanți din lot își încheie contractele cu ASA la sfîrșitul lunii iunie, iar pentru club va fi dificil să-i păstreze pentru Europa League și pentru sezonul viitor la același nivel financiar.

De pe lista cu cei aflați la final de angajament nu lipsesc Mureșan, Stăncioiu, M. Constantin, Sepsi, Velayos, N'Doye, Voiculeț, Zicu, Hora sau Axente! "Mulți dintre ei au deja contacte serioase prin alte părți, sînt în tratative inclusiv cu formații de peste hotare. Dacă șefii lui ASA nu se mișcă repede și eficient, s-ar putea să rămînă fără cel puțin patru, cinci oameni care au dus greul în campionat", spune o sursă GSP.
Ciobi pleacă. Vine Miriuță?

După ratarea titlului, Liviu Ciobotariu va părăsi banca lui ASA și, potrivit Dolce, ar urma să ajungă la o formație din prima ligă a Arabiei Saudite, acolo unde mai lucrează Victor Pițurcă (Al Ittihad) și Eusebio Tudor (Al Shoalah). Pe Ciobi îl așteaptă un salariu de circa 350.000 de dolari. Locul său la Tg. Mureș ar putea fi luat de Vasile Miriuță, fostul tehnician de la Ceahlăul și CFR Cluj, care a retrogradat în acest sezon în liga secundă maghiară, la cîrma lui Gyor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.