sâmbătă, 16 mai 2015

Tavanele au obiceiul prost să cadă în Mureș Mall. Mall cu reclamă electorală la banditul PDL care a rezolvat problema terenului subevaluat cu… un pasaj



Tavanele au obiceiul prost să cadă în Mureș Mall. Mall cu reclamă electorală la banditul PDL care a rezolvat problema terenului subevaluat cu… un pasaj
Pentru DNA: verificarea valorii terenului, afacerea de un milion de euro, pasaj rezolvat în cont, reparații pe gășcarul banditului PDL la pasajul nefolosit, dar inaugurat de hoții etnici ai lui Florea la 0,50 și 80 la sută!
Diverse - nr. 196 / 22 Octombrie, 2008 Ieri, in jurul orei 12.40, panica in Mures Mall ! La parter, in spatiul rezervat magazinului Cosmote Internity, tot tavanul fals a cazut, intampinand privitorul cu un peisaj ca dupa cutremur. Speriata, o angajata prezenta in momentul accidentului in spatele tejghelei ne povesteste cum s-a simtit cand a cedat tavanul. Din fericire, tavanul fals, care cantarea ceva, nu a prins niciun client dedesubt, dar accidentul va impune, speram, o ancheta serioasa si o verificare a calitatii lucrarii efectuate de firma care a montat tavanul. Se pare ca, conform spuselor unora dintre cei prezenti la fata locului, diblurile de plastic nu ar fi fost montate corespunzator si ca lucrari asemanatoare au fost facute si la alte magazine din mall, dar aceasta e doar o opinie, care trebuie analizata de cei care vor face expertizele necesare, cei care trebuie sa si impiedice, daca a fost vorba de vreo neglijenta, producerea de astfel de incidente pe viitor. FLORENTIN DEAC
http://www.arenaconstruct.ro/tavanul-mures-mall-s-a-prabusit-in-urma-ploilor/

Dezvoltatorul Matrix Investments din Cluj Napoca va trebui să îşi aleagă cu mai mare responsabilitate specialiştii cu care lucrează. Asta pentru că ploaia torenţială care s-a abătut joi asupra oraşului Târgu Mureş a provocat prăbuşirea tavanul de la parterul centrului comercial Mureş Mall.

Acest mall este deţinut de oamenii de afaceri Valentin Nicola şi Sorin Ghite.

În urma inflitraţiilor cauzate de ploaia de joi s-au desprins bucăţi uriaşe de fier şi beton şi mai multe magazine au fost inundate.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Fiind un spaţiu public dezvoltatorul este responsabil pentru orice vătămare corporală s-ar produce unei persoane din cauza accidentelor generate de slaba calitate a construcţiei.

Investiţia totală pentru realizarea Mureş Mall s-a ridicat la suma de 15 milioane euro şi a fost susţinută atât din fonduri proprii, cât şi din alte surse.

Centrul comercial a fost edificat pe un teren concesionat de Primăria Târgu-Mureş. Proiectul a fost dezvoltat pe cinci niveluri fiind desfăşurat pe o suprafaţă totală de 16.000 mp. Inaugurarea centrului comercial a avut loc în anul 2007.

La deschidere peste 50 de branduri erau găzduite de acest centru comercial, suprafaţa închiriabilă fiind de 10.000 mp.

În 2009 au demarat lucrările de extindere a mall-ului, investiţia fiind estimată la 5 milioane euro.

Astfel, 1.300 mp au fost adăugaţi centrului comercial. Totodată, a fost realizată o parcare de 150 de locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.