vineri, 15 mai 2015

Bandiții PDL Mureș și interesul lor pentru tarabele de 1550 de lei bucata. Unde apar bandiții, sunt și interese, căutați intermediarul hoțului de primărieBandiții PDL Mureș și interesul lor pentru tarabele de 1550 de lei bucata. Unde apar bandiții, sunt și interese, căutați intermediarul hoțului de primărie

În caz  că ați uitat, bandiții PDL Mureș fac afaceri pe porcii de subordonați, pe lichelele prinse cu mită de  la Coral, pe bastarzii cu PFA de primărie, pe javrele etnice adus de pungaș fără concurs și pe bandiții cu care șantajează presa dusă la notar. Bandiții vă cheltuiesc 1550 de lei pentru fiecare tarabă de  piață și fostul jandarm aprobă golăniile porcului  pedelist. În timp ce tarabele de piatră sunt aruncate de banditul PDL la ieșirea din piețe. Târgumureșeni, mai acceptați bandiții PDL  Mureș  să vă fure  pentru lichelele lor și pentru camarila bandiților români urmăriți penal sau cu afaceri hoțești de la banditul mare al PDL Mureș?! Căutați interesele bastarzilor politici ai   lui Florea și la parcări, containere îngropate,  la transporturi  pensionari și unde mai fură o lichea de român din PDL Mureș cu banditul mare și aferent, care și-au propus să fure tot orașul?
Viceprimarul Claudiu Maior a efectuat vineri, 15 mai 2015, o vizită la Piața de zi din cartierul Unirii, unde au fost schimbate toate mesele pentru ca activitatea economică a comercianților să se poată desfășura în cele mai bune condiții. ”Invit pe această cale târgumureșenii să vină și să sprijine micii comercianți locali prin cumpărarea de produse proaspete din arealul mureșean. Doresc să îi încurajez, atât pe târgumureșeni, cât și pe comercianți și să îi asigur de tot sprijinul autorității locale. Le reamintesc târgumureșenilor că piața din cartierul Unirii este singura piață din Tîrgu Mureș unde se comercializează animale mici, vii, atât vineri, cât și sâmbătă și duminică.”Biroul de presă al primăriei

Bandiții din  Primăria Târgu-Mureș și mega-afacere cu tarabe de 1550 de lei bucata!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere care se va dovedi ca de obicei pe firmă dedicată, pe porc pedelist sau pe hoț din camarila banditului  pedelist. Tarabe noi, din plastic, de1550 lei bucata! Cele vechi au fost aruncate de bandiți la ieșirea din piață, acolo unde zac în zăpadă și ploaie de multe luni! Să mai menționăm  că retardatul cu damf și aruncări de neveste al lui Florea  a venit să supervizeze afacerea cu  duhoarea de dedicație a hoțului etnic din PDL? 
P.S. Retardatul lui  Florea  era  și la montarea  parcărilor de 800 de euro un loc de  parcare pe Senin și la containerele de un miliard de lei vechi. Dovadă că bandiții PDL  Mureș miros banul public pentru dedicații etnice, ca de la bandit care fură tot  etnic.Masă de plastic de 1550 de lei! Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!Masă de plastic de 1550 de lei!  Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!
Pentru gangsterii din Primăria Târgu-Mureș care decontează 800 de euro pentru fiecare loc de parcare Senin, cu copertină de lemn, taraba de plastic e ceva mărunțiș. Bandiții banului public au făcut praf 77500 de lei pentru 50 de mese de plastic. Să ghicim, pe vreo firmă a porcului pedelist, pe vreo scursură etnică din camarilă, pe… Triplast?!
Pieţele din municipiu, la standarde europene!
Luni, 29 Septembrie 2014 12:49 | Imprimare | Email
Marime text:
       În Piaţa de zi din cartierul 7 Noiembrie, 50 de mese vechi, de beton, au fost înlocuite cu mese din plastic, prevăzute cu lădiţe pentru depozitarea mărfurilor agroalimentare, în concordanţă cu standardele impuse de legislaţia europeană.
       Prezent la acest eveniment, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a primit felicitări din partea producătorilor, dar şi a cumpărătorilor aflaţi în piaţă, luni, 29 septembrie.
     „Am promis târgumureşenilor un comerţ civilizat, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi igienă. Vom continua această acţiune şi în celelalte pieţe din municipiu, ca o dovadă a preocupării municipalităţii pentru sporirea gradului de confort al locuitorilor şi crearea de condiţii optime pentru ca producătorii să-şi poată etala şi comercializa mărfurile într-un ambient plăcut şi atractiv”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
     „Ne bucurăm că, în sfârşit, avem create toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea într-un mod civilizat, mai ales acum, când legumele şi fructele se găsesc din plin, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu-i totuna să scoţi marfa din sac sau s-o aranjezi frumos, în lădiţă”, a fost de părere Nicolae Moldovan, producător de cartofi din Tîrgu Mureş.
     Valoarea investiţiei se ridică la suma de 77.500 de lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu