vineri, 29 mai 2015

Să ne ….râdem de întârziatul Maior



Să ne ….râdem de întârziatul Maior
Păcăliciul acesta   face circ zilnic, nu  doar televizat, prin neterminații Știi TV-Antena, prin banii dați de banditul PDL abonatului de camarilă Cătană, cel care se laudă că merge cu presa controlată la…notar! Iar dacă borfașii lui Florea îi fac imagine și semi-analfabetul care se învârte ca un singur coi în primărie îi scrie aiuritului textele cretine, poate vedeți cum sună: Să fiți corecți față de voi și atunci veți acționa corect și față de alții(sic!)
1.     Gagiul întreținut pe fotbalul banditului mare PDL Mureș, cu club vârât pe mă-sa și unchiu-su.
2.     Gagiu întreținut pe Siletina. Atenție, DNA, sute   de  mii de euro decontate ca fiind…transporturile terestre ale primăriei. Să ghicim, decontat  hoție hoțului român din PDL pe galerie FCM/ASA, PDL, cărat  elevi și pensionari unde au chef ăia.
3.     Gagiu adus ilegal în primărie, pe PFA. Conflict de interese, gășcarul și-a tras  PFA inventat cu 48 de ore înainte de angajare. Conflict, angajare pe carnetul hoților PDL Mureș, obrăznicie  românească, furt eminamente etnic (35.000 de lei!), iar ANI încă nu a trimis borfașul 3 ani la plimbare și să ne apere de hoții cretinoizi ai PDL Mureș.
4.     Gagiu adus la hoț după săparea a doi viceprimari legali și liberali. Iar acum bandiții PDL sunt în partidul victimelor, dovadă a mafiei trans-partinice, pe votul cretinilor de români care au votat  orice borfaș cu condiția să fie român și să nu vină maghiarul și să fure ce fură  porcul de român.
Angajați ai   primăriei, aveți legea avertizorului public și  puteți trimite borfașii PDL Mureș unde merită. Legea prevede clar folosirea banilor publici în folosul porcilor subordonați, angajarea  de familii de lepre PDL, folosirea bunurilor instituției la borfașul cu televiziunea de promovare a porcului pedelist (casete, 3 luni, ca borfașul să-și salveze  licența) și așa mai departe, iar legea vă dă statut de martor sub acoperire. Mafioții PDL Mureș nici măcar nu vor afla cine i-a turnat. Doar nu or fi toți 1.000 de angajați ai primăriei mituiți/cadorisiți prin AS Sindicală  a primăriei și poliției locale (45.000 de lei cadou de la bandit!), șantajați prin prin rudele angajate, idioți cu carnet PDL, securiști și bandiți alcooliști și pistolari din poliția locală. Despre consilierii șantajați care votează pentru borfașul mare PDL și  pentru retardatul pe care îl vrea hoșul etnic la primărie, DNA are grijă, sperăm și la pușcărie pentru bandiții care au furat un milion de euro de la fraierii de târgumureșeni, cu bandiții PDL Mureș care și-au tras la nici 3 săptămâni marca înregistrată pentru afacerea hoțească. Din păcate, nu toți borfașii târgumureșeni au elicopter, ca să cadă sau să  se sinucidă ca borfașul Țerbea.


Claudiu Maior, viceprimarul municipiului: ” Să fiți corecți față de voi și atunci veți acționa corect și față de alții”
Vineri, 29 Mai 2015 08:21 | Imprimare | Email



Marime text:





Ropote de aplauze, felicitări și multe flori. Emoțiile au atins cote maxime în Sala Mare a Palatului Culturii, miercuri 27 mai, pentru cei 241 de absolvenți ai Colegiului Economic Transilvania, aflați la finele celor patru ani de liceu.”Dragi absolvenți, vă felicit din tot sufletul. Vă doresc succes la Bacalaureat și sunt sigur că nu îi veți dezamăgi nici pe dascălii voștri, nici pe părinți. Însă, vă sfătuiesc, pe viitor să încercați să nu vă dezamăgiți pe voi înșivă. Să fiți corecți față de voi și atunci veți acționa corect și față de alții. Chiar dacă veți face alegerea de a pleca din Tîrgu Mureș pentru a vă continuă studiile, vă așteptăm acasă, pentru a munci și a prospera.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.