miercuri, 13 mai 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și grija pentru bănci. Doar când au de decontat pe firmele lor sau de camarilă și după 2-3 mandate de lenevie

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și grija pentru bănci. Doar  când au de decontat pe firmele lor sau de camarilă și după 2-3 mandate de lenevie
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, loazele PDL și alte gunoaie cam adunate etnic, inventează lucrări doar când au banditul PDL de servit, porcul din camarilă, maghiarul bun care face afaceri cu ratatul,  firme  care simt nevoia să întoarcă o parte din bani pe motiv de...sponsorizare la concertele bandiților din primărie. În această categorie intră și băncile.
Banditul a montat bănci la școli după 2-3 mandate de puturoșenie specifică în care nu a dat măcar cu un strat de var pe copaci. Banditul montează bănci în fața școlii, în parcare. Pentru că nu mai are unde să le monteze.

Banditul a cumpărat bănci și coșuri de gunoi din Italia.

Banditul  a lăsat parcul central și alte parcuri degradate, iar gangsterul organizează festivaluri și piețe în zona băncilor care nu pot fi folosite.
Banditul a montat câteva bănci  în cartiere, după ce banditul și-a bătut joc de pensionarii cu care se afișează retardatul PDL pe PFA și afaceri pe mă-sa.

Banditul nu a investit un leu în vopsirea unor bănci pentru care au muncit angajații Metro. Și așa mai departe. Căutați interesele  bandiților din Primăria Târgu-Mureș și PDL pe rahatul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.