miercuri, 6 mai 2015

Bandiții din parlament vizează regimul incompatibilităților. Motiv ca să scape de ANI nerușinații PDL/PNL, gen Claudiu Maior și Akos Mora și banditul mare PDL Mureș care a susținut din banii publici afacerile celor 2



Bandiții din parlament vizează regimul incompatibilităților. Motiv ca să scape de ANI nerușinații PDL/PNL, gen Claudiu Maior și Akos Mora și banditul mare PDL Mureș care a susținut din bani publici afacerile celor 2
Mureșul a dat o  grămadă de șnapani în Parlament, în primării și nu numai. Bandiții care și-au angajat rudele, au inventat PFA la minut la banditul mare șef de partid portocaliu, au făcut festivaluri pe bani publici folosind calitatea de senator și așa mai departe. Dacă se rezolvă regimul incompatibilităților, bandiții se bucură. Nu îi mai deranjează nimeni  și pot fura în continuare banul public. Valabil și pentru toți borfașii mureșeni din primăria Târgu-Mureș, parlament, UMF și alte instituții cu bandiți etnici.

Pierdut Maior. Îl declarăm nul, după ce ANI l-a declarat nulitate



Iar celălalt păcălici a încălcat și regulamentul Senatului, folosindu-se la festivalurile pe bani publici de calitatea de senator! Despre troglodiții mureșeni de la spitale, UMF și alte instituții, prinși de ANI, cu alt prilej.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cere din nou, pentru a treia oară, Senatului şi Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a senatorului Daniel Akos Mora şi a deputatului Ştefan Stoica, după ce instanţa supremă a decis definitiv că aceştia au fost în incompatibilitate. 


Pierdut Maior. Îl declarăm nul, după ce ANI l-a declarat nulitate
Taman după noul anunț ANI, cum că șmecherul ocupă ilegal funcția de consilier al lui Florea, pentru ca porcul pedelist cunoscut să îi livreze cadou 35.000 de lei pomana porcului din banii prostiților de târgumureșeni cu vandali, udemeriști care vând Ardealul și tot ce mai scot în campania electorală a jegului PDL Mureș porcii din SRI după aburii beției, Maior a dispărut! Îl declarăm, oricum, nul! Să nu mai copieze bandiții lui Florea porcăriile agramate ale lui Chiorean pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro?! Tristețe mare! Până când bandiții lui Florea reactivează toți retardații, să ne bucurăm! Gaudeamus igitur!
P.S. DNA, ia verifică cum porcul pedelist l-a pus pe păcăliciul Maior să își facă marți PFA și joi l-a angajat pe întreținut! Hoție pur românească, tupeu de jeguri din orașul Stalin sau ce?!
Gândul  dixt:
Lovitura pregătită azi în Parlament: adio incompatibilităţi, adio ANI! Se modifică regimul incompatibilităţilor, se amputează masiv puterile Agenţiei de Integritate

La nici o săptămână după ce Gândul a relatat în exclusivitate despre mesajul transmis de Klaus Iohannis la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România în care vorbea despre „clarificarea” regimului incompatibilităţilor, în Parlament s-a scos de la sertar o lege care stătea ascunsă de mai bine de şase luni. Premierul Ponta a anunţat deja că susţine din „toată inima” propunerea preşedintelui privind modificarea regimului incompatibilităţilor. Astfel, o lege iniţiată de şase deputaţi PSD era votată anul trecut în Parlament şi ajungea la promulgare, dar era trimisă la reexaminare de preşedintele Traian Băsescu. În octombrie, legea trece de Senat fără a se ţine cont de observaţiile preşedintelui, iar de atunci stă în Parlament pentru a se găsi un moment prielnic pentru votarea ei. Momentul prielnic a apărut, legea aflându-se pe ordinea de zi a şedinţei de azi a Camerei Deputaţilor şi dacă este votată, se va modifica fundamental regimul incompatibilităţilor, dar şi prerogativele Agenţiei Naţionale de Integritate. Potrivit legii, primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene primesc dreptul de a face parte din adunările generale ale companiilor de utilităţi de la nivel local, fără a mai exista pericolul incompatibilităţii. Parlamentarii au recurs la un subterfugiu, deoarece nu au modificat legea 161/2003, cea care stabileşte regimul incompatibilităţilor, ci au apelat la o lege pentru modificarea legii serviciilor comunitare de utilităţi publice 51/2006. Dacă va primi votul de azi din Cameră, legea va introduce un nou regim al incompatibilităţilor, iar puterile Agenţiei Naţionale de Integritate vor fi amputate. Preşedintele Iohannis nu mai poate trimite legea la reexaminare, dar pesediştii vor folosi mesajul lui Iohannis pentru a explica votul lor din Parlament. Tentativele de modificare a atributelor ANI a generat reacţii dure în trecut din partea ambasadelor, ţinând cont de faptul că Agenţia a fost mereu lăudată în rapoartele MCV.

Gândul a dezvăluit în urmă cu o săptămână că o lege ascunsă în Parlament ar putea să schimbe în scurt timp regimul incompatibilităţilor şi că momentul prielnic ar putea apărea după mesajul preşedintelui Klaus Iohannis despre incompatibilităţi. Camera Deputaţilor are pe ordinea de zi legea, majoritatea parlamentară fiind asigurată de PSD, PC, UNPR şi PLR. Nu este exclus ca şi deputaţi de la UDMR şi PNL să o susţină.

Aventura acestui proiect legislativ începe în 2013, într-o perioadă când mulţi aleşi locali erau declaraţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate, şi este iniţiat de şase parlamentari PSD: Marian Neacşu – liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Axente Ioan, Covaci Dore, Fraticiu Gheorghe, Florin Iordache – coordonatorul  operaţiunii din „Marţea Neagră” şi Gheorghe Roman. În momentul respectiv se vorbea de aproximativ 1.200 de primari şi consilieri care s-ar afla în incompatibilitate, numărul fiind avansat de Mariana Gâju, primar PSD Cumpăna. Printre aceştia se afla şi actualul preşedinte Klaus Iohannis care a fost acuzat de incompatibilitate de ANI. În cele din urmă, Înalta Curte i-a dat câştig de cauză lui Klaus Iohannis, în ianuarie 2015, după ce anterior câştigase procesul şi la Curtea de Apel Alba Iulia. În timpul campaniei electorale, premierul Ponta afirma că sigur Iohannis va pierde procesul cu ANI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.