duminică, 10 mai 2015

DNA Mureș, ia verifică evaziunea fiscală și abuzul în serviciu de la bandiții de șefi de asociații de proprietari și scursurile din Primăria Târgu-Mureș



DNA Mureș, ia verifică evaziunea fiscală și abuzul în serviciu de la bandiții de șefi de asociații de proprietari și scursurile din Primăria Târgu-Mureș
Dacă tot anchetează DNA banditul mare din primărie și PDL Mureș și scursuri cu afaceri cu borfașul,  pe primărie, un subiect în plus: evaziunea fiscală și abuzurile în serviciu, de la bandiții de șefi de asociații de proprietari și scursurile de partid din Primăria Târgu-Mureș.
Doar exemple:
1.     Șefii de asociație care zugrăvesc, curăță sau repară  fără chitanțe, pe gășcarii lor. Evaziune, furtul banilor publici în buzunarul borfașilor.
2.     Șefii de asociație care au furat instalațiile din subsolurile blocurilor și le-au vândut  fără să prezinte chitanțe prostimii.
3.     Șefii de asociație care nu  își plătesc obligațiile în comun. Pentru că banditul e plătit pentru ceea ce face, să primească gratuitate pe persoana hoțească e ilegal și ceilalți locatari trebuie să îi plătească banditului cota.
4.     Șefii de asociație care au afaceri de reabilitare la prețul vrut de hoțul din primărie. Per apartament, proprietarul plătește în jur  de 4000 de lei, dar banditul din primărie și complicele din asociația de proprietari justifică preț de 20.000 de lei per apartament!
5.     Semnături strânse doar de la cei care sunt pentru afacerile banditului din primărie și PDL pe parcări Senin, containere familionul Urdă (Adru Solutions), pentru tăierile de copaci, ca să se justifice afacerile bandiților PDL pe scursurile din camarilă și borfașii PDL.
6.     Afacerile mită de la primărie. Angajații dumneavoastră sunt chemați să bea cu retardatul lui Florea, borfașii mănâncă și beau din banii publici, în cadoul dat borfașilor care prestează pentru retardat și șeful lui.
7.     Afacerile abonamente FCM plasate de șefii de asociație. 10 pe cap de vită furajată. Pentru ca retardatul  PDL  să deconteze banii publici.
8.     Tăierile de copaci pentru că banditul a fost rugat de un gangster pe care l-au  numit doar….Claudiu. Ghiciți borfașul etnic cu interese.
Desigur, bandiții șefi de asociație nu dau raportul celor care îi plătesc,  pentru hoți sfântul dos al retardatului lui Florea e dumnezeu. Hoție etnică, cu ceva maghiari acceptați să fure alături de majoritari, cu evaziune, abuz în serviciu și bani furați care ajung în buzunarele bandiților șefi de asociație. Să fim înțeleși, în Târgu-Mureș există și șefi de asociație cinstiți, care își achită obligațiile și nu fură ca bandiții mai sus amintiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.