joi, 28 mai 2015

Bandiții PDL Mureș au uitat că ei au secția de fotbal a lui AS Sannicolau Mare și vorbesc de ONG-ul inventat după găinăriile cu rudele retardatului pedelist



Bandiții PDL Mureș au uitat că ei au secția de  fotbal a lui AS  Sannicolau Mare și vorbesc de ONG-ul inventat după găinăriile cu rudele retardatului pedelist
DNA, rupe capul hoților PDL,  scursurile lui Florea și bastarzilor care  au uitat că au secția  de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare în pseudo-club! Atenție, hoții au pus angajații pe firme de salubritate, în caz că vă  întrebați ce ONG visează hoții români și porcii întreținuți ai banditului mare PDL,  primul mafiot al orașului. Atenție, DNA, banditul de român a dedicat sute de mii de euro și pentru Cupa liceelor, tot prin ASA/FCM și Joma! De ce nu l-au însoțit toți hoții lui Florea pe banditul Țerbea în elicopter?! Tati, ți-ai lăsat toți borfașii etnici acasă?!
P.S.DNA, cum e   cu mita umflată de Maior de la Coral, cum scrie EVZ și cu cei 35.000 de lei furați de porcul mare al PDL pentru retardat, pe PFA inventat  special?   Și  cum e  cu  retrogradarea după sentința mită de la porcul Țerbea? La mafioții din Ardeal nu ține și interesele etnice ale  hoților români și ale SRI-ului cu interese  și articole  pentru banditul PDL sunt mai puternice?!


Viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, este omul numarul unu la ASA. El spune in Gazeta Sporturilor care sunt planurile de finantare pentru echipa care vrea titlul in acest sezon:

"Luam bani din drepturi TV si restul de la Primarie. Municipalitatea ne ajuta 4-5 ani de zile, dupa care ne retragem, mai e unul. Dupa acel inca un an, clubul trebuie sa se descurce singur. Daca va decide Consiliul Local, ar putea sa mai aduca bani la club, insa numai sume mici.

ASA nu este un club privat, este un ONG non-profit. Nu-mi permit sa-i mint pe oamenii care vin la stadion. La grupele de copii si juniori ale clubului primim orice copii, indiferent daca sunt talentati sau nu, daca sunt grasi sau slabi. Important e sa faca miscare, nu sa ajunga neaparat profesionisti", a spus Maior pentru sursa mentionata.

(P)Daruieste flori proaspete, oriunde in lume, in doar 4 ore! Detalii aici

Tot viceprimarul a discutat si despre relatia municipalitate-club:

"Daca va fi vandut Bumba, spre exemplu, 60% din banii incasati vor ajunge la Primarie. E o conditie stipulata in contractul de colaborare intre institutie si club. ASA nu este o societate privata, e un ONG care nu poate intra insolventa, le-am adus si jucatorilor un jurist in vestiar, care sa le explice, ca se temeau sa nu intram in insolventa, asa cum au vazut la alte echipe. Am lipit legea in vestiar!

Totul ramane statului roman: baza, jucatorii, tot, in cazul in care nu mai putem suporta cheltuielile - clubul ii revine Ministerului Tineretului. DNA e bine venita, ma bucur ca a facut cercetari.

99% cred ca nu va fi cazul unor 'valize' pe acest final de sezon. Dar las 1% pentru nebunia unora care nu poate fi anticipata. N-am de unde sa stiu ce se intampla in tara asta", a incheiat Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.