miercuri, 27 mai 2015

Urmăriții penal pentru hoția vrută de Florea sunt chemați să vă cheltuiască alte milioane de euro pe bandiții PDL Mureș și gășcarii din camarila hoților etnici PDL



Urmăriții penal pentru hoția vrută de Florea sunt chemați să vă  cheltuiască alte milioane de euro pe bandiții PDL Mureș și gășcarii din camarila hoților etnici PDL
Mâine, joi, ședință de consiliu local și cum slugile lui Florea sunt urmărite deja penal pentru banii furați (un milion de euro) pentru interesele retardatului lui Florea care avea datorii la stat, să dăm un pronostic. Bandiții se vor înțelege și vor vota cum vrea stăpânul slugilor, care îi are la mână și prin contractele și colaborările cu firmele inventate de consilieri. Târgumureșeni, mergeți la ședință, poate de rușine bandiții nu vor mai fura banul public și nu vor mai risca pușcăria binemeritată!
    4.Proiect de hotărâre privind desemnarea unei comisii pentru analizarea oportunităţii colaborării Municipiului Tîrgu Mureş cu ASOCIAŢIA „Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu Mureş”.
    45.Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumelor reprezentând cota de participare a Municipiului Tîrgu Mureş pentru sezonul competiţional 2015 – 2016 la asocierile cu cluburile sportive: Baschet Club Tîrgu Mureş, Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu Mureş, Asociaţia Club Sportiv Universitar Tîrgu Mureş, Club Sportiv City’Us Tîrgu Mureş şi Club Sportiv Nova Vita Tîrgu Mureş.
Alte mega-afaceri ale bandiților etnici sunt cu profesorașii și universitățile din afacerea mega-calculator,  care oferă din prea-plinul lor pentru interesele găinarului din primărie.
26.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Statului şi administrarea Universităţii Petru Maior din Tîrgu Mureş în patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş a imobilului situat pe str. Livezeni nr. 69.
Afaceri cu plăcuțele  pe care banditul etnic nu le montează, dar  le bagă în buget!
    46.Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasării plăcilor informative în Municipiul Tîrgu Mureş privind denumirea tradiţională a unor străzi şi pieţe.
20.Proiect de hotărâre privind revizuirea si completarea Regulamentului de exploatare în regim de autotaxare a parcărilor cu plată aflate pe domeniul public din Municipiul Tirgu Mureş.
Și  o dedicație pentru gagiul de la Tracia, care se ocupă din banii publici și cu marcaje rutiere. Să ghicim, DNA Mureș fără Curcă, banditul etnic cheltuiește banii publici pe vopseaua care marchează locul de parcarea pentru care gășcarul ia 3 lei pe oră. După modelul cumpărat din banii publici pubele pentru Țerbea, ca porcul să poată munci. Din fericire, Țerbea a scăpat de justiție terestră, nu și de cea divină. Pentru ceilalți pungași rămâne DNA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.