miercuri, 26 decembrie 2018

9 milioane de euro, pentru cine pomană? Numai în orașul etnic Târgu-Mureș!

9 milioane de euro, pentru cine pomană? Numai în orașul etnic Târgu-Mureș!
Orașul inculpaților români face o afacere care miroase a ceva...etnic. De la poveștile cu cumpărat de autobuze s-a ajung la leasing, probabil pe firmă de distribuitor român agreat de românașii inculpați (Mercedes?!). 
Pentru DNA Târgu-Mureș, subiecte de anchetat: afacerile Siletinei pe transport interjudețean, în epoca frăției inculpaților etnici Florea-Maior, transporturile terestre ale primăriei pe gagiul de la Siletina, afacerile cu subvenționarea gagiului Siletin, prin asocierea cu tata Bela cel iubit, pentru elevi, studenți, revoluționari, galerii de fotbal, pensionari și alte specii, afacerile cu cartelul Siletina, vreo 160.000 de euro amendă de la Consiliul concurenței pentru tâlhari, plata a vreo 80.000 de euro din amenda Siletina din banii Transport local, afacere penală și cu acordul maghiarului bun, după cum se pare, escrocii fiind prinși de curtea de conturi și obligați să restituie banii târgumurețenilor! După ce toate chestiile astea de milioane de euro pomană din banii publici se vor limpezi să se facă și leasing pe firmele dorite de inculpații români. Atenție, târgumureșeni, 40.000 dintre voi vă plimbați gratis cu autobuzul sau subvenționați minimum 50 la sută în epoca lui Florea și a beneficiarului Maior, ca idee despre interese, decontări și folosirea transportului pensionarilor și a elevilor în scopul electoral, pentru tot felul de escroci români, prinși de instituțiile statului sau pedepsiți prin tribunale pentru măgăriile pur etnice. 
Ardealnews zicere:
Municipiul Târgu Mureş vrea să achiziţioneze, în leasing, 38 de autobuze noi, valoarea contractului fiind estimată la 42,74 milioane de lei (9,2 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Achiziţia de autobuze noi se va face în sistem leasing financiar pe 36 de luni, conform bugetului aprobat. Valoarea avansului este 10%, valoarea reziduală 1%, iar rata dobânzii este fixă pe toată durata de leasing, potrivit anunţului, scrie News.ro.

Cartelul siletina, 180.000 de euro amendă pentru hoții taxi:
 http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf
Furtul etnic prins de Curtea de conturi, bani ilegal pentru escroci români:
https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.