luni, 17 decembrie 2018

Inculpatul Dorin Florea, o nouă pomană pentru întreținutul numărul 1 din banii târgumureșenilor!

Inculpatul Dorin Florea, o nouă pomană pentru întreținutul numărul 1 din banii târgumureșenilor!
Când băiatul ăla va ajunge din nou prin tribunale să nu vă mirați dacă are iarăși avocații rezolvați prin contractele anterioare, pe...primărie. Cadouri etnice de Târgu-Mureș de la gagiul votat ca să nu iasă maghiarul și să dețină ce poate primi de-a moaca românașii!

Msnews joint:
„PENTRU CĂ POT”. Grație unui contract semnat de primarul Dorin Florea cu sereleul de casă Freead Construct, montarea, demontarea și “reconfigurarea” unui ecran LED va fi plătită din banii municipiului Târgu Mureș cu 5.388 de euro + TVA (respectiv, 25.107 lei + TVA).



Contractul (nr. 299) a fost semnat în 12 decembrie 2018, iar administratorul și singurul angajat al firmei executante, Adrian Câmpean, a fost declarat de Serviciul de Monitorizare msnews “Abonatul Public al anului 2018”, nu pentru dimensiunea sumelor sifonate, ci pentru evidența cu care administrația publică condusă de primarul Dorin Florea nici măcar nu s-a ferit să cumpere de la acest sereleu de apartament bunuri și servicii care n-au nicio legătură cu obiectul de activitate al firmei (aveți detalii mai jos).



Abonatul Public nr. 1



Vă reamintim că în toata existența sa (2013-2017), sereleul de apartament cu un singur angajat Freead Construct, administrat de Adrian Câmpean, a avut o cifră totală de afaceri de 445.821 de lei. În 2018, această firmă a avut exclusiv din cele 14 contracte cu Primăria Târgu Mureș o cifră de afaceri de peste 3,2 milioane de lei, adică de peste 7 ori mai mult decât în toată existența sa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.