vineri, 7 decembrie 2018

Nesimțire maximă, un prestator TVR face emisiune cu alt prestator TVR pe foarte mulți bani publici! 2000 de euro pe emisiune vs. 25.000 de lei pe lună pentru tâmpenii pro-hoții de la putere!


Nesimțire maximă, un prestator TVR face emisiune cu alt prestator TVR pe foarte mulți bani publici! 2000 de euro  pe emisiune vs.  25.000 de lei pe lună pentru tâmpenii pro-hoții de la putere!
La madam Lavinia Vâlcov și Șandru când trebuie să pară divorțată de păcăliciul ăla cu tablouri în cimitir se va produce un alt specimen controversat și de propagandă, Ionuț Cristache. Banul public dat aiurea lui Șandru se va bucura să fie cheltuit pe alt  prestator de emisiuni de propagandă pe banii publici. Gășcarii ăștia fac, însă, exact ce făcea Pro Tv în epoca de aur, model copiat de anteniști, iei angajați și îi bagi la toate emisiunile postului și fiecare are obligația să-l invite pe celălalt din trust, pentru a se umple un program. Diferența e că ăia de la pro TV erau privați, nu pe banii fraierilor șantajați cu abonament la un gunoi TV și aveau și talent!
P.S. DNA, ceva deranj la gunoaiele TV locale? Cu fonduri de salarii de câte 700.000 de euro pentru 60 de angajați, dintre care abia 10 cu studii superioare? Ceva deranj la angajările unor borfași pe familie și amantlâcuri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.