sâmbătă, 1 decembrie 2018

Revelionul de la ora 5 sau cum se face imagine electorală pe spatele pensionarilor pentru inculpații români și târgumureșeni

Revelionul de la ora 5 sau cum se face imagine electorală pe spatele pensionarilor pentru inculpații români și târgumureșeni
La ora 5 (17) unii își beau ceaiul, dacă sunt aristocrați, alții merg la revelionul pensionarilor. Nu gratis, pentru că dau 15 lei și poate că nici nu mai primesc chitanță (atenție, fisc!), restul fiind subvenționat din banii publici. Afacerea se numește revelionul cu inculpații români aleși etnic, cu sau fără școli la timpul lor, cu PFA-uri și alte minuni legale sau nu, pe care se decontează fără număr și etnic românește. Atenție, DNA la afacerea asta, mai ales că cei din primărie au mințit în alți ani și cu numărul de pensionari (6000) pentru care s-a decontat banii publici, în condițiile în care mortul vesel Țerbea avea capacitatea declarată sub jumătate din ce raportau românașii din primărie! Aveți stomac să vă afișați cu cei care sunt acuzați că au furat din banii orașului prin acte de corupție? Perfect! Vreți ca etnici să deconteze și transporturile terestre ale Siletinei cu cartel taxi românesc și maghiar, controlat de escroc român, de 160.000 de euro amendă, cu plata ilegală din banii Transport local, cum a găsit Curtea de conturi hoție și aici? Perfect! Și votați specimenele etnice și mai departe, vouă vă iese cadoul electoral, cum le iese celor 40.000 care se plimbă gratis sau subvenționat aproape 100 la sută pe motiv de gășcar etnic Siletina.
P.S. Poftă bună și foștilor sereiști și atârnătorilor la zeci de mii de euro  bani publici și scuze de consiliere etnici primitivi, că și ei e...oameni și fomiști! 
P.S 2: DNA Târgu-Mureș, să ne îngrijim inculpații, pardon, bunicii. Dacă înțelegeți afacerea, beneficiarul și cum se decontează banul public de la etnici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.