marți, 4 decembrie 2018

Cât de proști sunt cei de la Ministerul finanțelor publice?

Cât de proști sunt cei de la Ministerul finanțelor publice?
Cer un răspuns la 6 întrebări, greu de citit pentru ăștia, după ce ministerul muncii șl prostiei sociale și ministerul economiei falimentare au pasat subiectul la finanțele publice. Chiar nu e capabil vreun bolovan să știe ce mizerii a făcut Dragnea și partidul ăla tembel, cu inculpați și condamnați ai statului român?!


Buna ziua,
Va informam ca petitia dvs. a fost inregistrata la MFP cu nr. 675124/ 26.10.2018.
Cu stima.


MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
Biroul de informare publica si relatii cu publicul
Compartimentul de relatii cu publicul
Tel. 0213199744


To:    PetitiiMFP@mfinante.gov.ro
Date: 26.10.2018 12:08
Subject:       Petitii


Remember:
Ministerul Economiei și cel al Muncii se spală pe mâini de escrocheria cu impozitarea excesivă a normei de hrană pentru a se plăti tichetele de vacanță!
În august, ministerul Economiei zice că nu are pic de competență în privința subiectelor și mă trimite la Ministerul Muncii și Justiției Sociale (apropo, cât de proști sunt ăștia că scriu Justiție și Socială cu literă mare, deși e o sintagmă nenorocită, deh, modă americană sau germană, literă mare la orice cuvânt!).
În noiembrie, cererea ta către ministerul ăsta cu denumirea scrisă de agramați zice că nu servește subiectul și mă trimite la Ministerul Finanțelor. Să ghicesc, Ministerul Finanțelor își va declina competența și mă va trimite la...Ministerul Economiei? Lanțul slăbiciunilor sau a...sălbăticiunilor, timp în care bugetarii sunt taxați la sânge, 41,5 la sută norma de hrană, pentru ca hoții din PSD să le acopere tichetele de vacanță chiar din banii respectivi! Ca la Radio Erevan, nu li s-a dat, li s-a luat, timp în care forțele de represiune și pază, gen poliție, jandarmerie, poliție locală cu 12 clase și curs gen AJOFM, pază penitenciare, râd de fraierii bugetari, ei având norme nesimțite de hrană și actualizate, și mai nesimțit, anual, cu inflația! Ceva discriminare, băieți îmbuibați și cu multe mii de lei papa pe an pentru fiecare? Nu mai suntem în comunism, să plătim uniformele care să ne apere, nu?! Sau foștii tovarăși, azi doamne și domni, mai au nevoie de forțe de șoc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu