duminică, 9 decembrie 2018

DNA Târgu-Mureș, ceva escrocherii de la românii din Primăria Târgu-Mureș, care ar cumpăra luminițe de Crăciun la supra-preț?!


DNA Târgu-Mureș, ceva escrocherii de la românii din Primăria Târgu-Mureș, care ar cumpăra luminițe de Crăciun la supra-preț?!
La Târgu-Mureș, firma etnică face la primăria etnică de 7 ori mai scump decât se face ceva la fel în Sibiu, cum scrie msnews.ro! DNA, ceva deranj la inculpații români?! Cumpărare directă, la preț umflat, urmează...sponsorizările firmei, după  modelul celor care simt nevoia să arunce banii munciți înapoi în primărie, pe sponsorizări dubioase Iglesiași, zilele târgumureșene și alte bălării, după ce au abonament pe... primărie?!

Msnews zicere:
Pentru comparație, în iarna 2017-2018, în Târgu Mureș operațiunea de montare-demontare a ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă a costat 978.904 lei. Dacă doriți să aveți și o măsură similară, aflați că în Sibiu, contractul pentru montare-demontare oranamente pentru sărbătorile de iarnă + mentenanță/reparare și depozitare a acestora (puțin mai mult decât în Târgu Mureș) a costat 154.700 de lei, adică de aproape 7 ori mai puțin (celor neîncrezători: verificați contractul Primăriei Sibiu cu firma SC Electro Con SRL).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.