joi, 27 decembrie 2018

Înainte să înjurați mizeria de sistem de card de sănătate înjurați pe cel care a luat mită pentru gunoiul ăla!

Înainte să înjurați mizeria de sistem de card de sănătate înjurați pe cel care a luat mită pentru gunoiul ăla!
Zicere de la DNA, omul e, desigur, pur, imaculat, român mândru că e român, anti-sorosist, anti-iohannis, victima abuzurilor, ascultat ilegal și alte mizerii de texte ale hoților români ai PSD!
Ziare.com zicere
Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar pe cautiune, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada 2010 - 2012, Nicolae Lucian Duta, in calitate de presedinte al CNAS, a pretins de la reprezentantii a doua firme de software un comision de 10% din valoarea fiecarui act aditional sau contract pe care l-a semnat in aceasta calitate si a primit suma totala de 6.300.000 de euro, dintre care 5.500.000 euro prin transferuri bancare si 800.000 euro in numerar.

Sumele de bani au fost remise lui Duta fie in numerar (in mai multe transe), fie prin virament in contul unei companii offshore inregistrata in Insulele Antile si cu conturi bancare deschise in Elvetia.

In cauza au fost dispuse masuri asiguratorii asupra sumei de 2.183.820 euro identificata intr-un cont bancar din Elvetia, asupra unui teren cu constructie S+P+4, asupra a trei apartamente si asupra unui autoturism.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

Pe 4 aprilie, DNA anunta ca i-a fixat lui Duta o cautiune de 4.500.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.