joi, 27 decembrie 2018

Dacă tot vor inculpații români ai lui Florea să se colinde și să se bea în mijlocul străzii, pe când o reparație la Școala nr. 7?!

Dacă tot vor inculpații români ai lui Florea să se colinde și să se bea în mijlocul străzii, pe când o reparație la Școala nr. 7?!
Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș au avut iar chef de băute în mijlocul străzii, chiar și fără atârnătorul din SRI cu manipulările obișnuite din campanii electorale. Este vorba de strada George Coșbuc, aproape de școala 7 pe care escrocii refuză să o repare, dar la care fac întâlniri de partid pentru tot felul de primitivi sau de imagine pentru inculpații români. Cum ar trebui să se comporte locuitorii cartierului, dacă ar fi cu ceva spirit civic? Să le mulțumească inculpaților și infractorilor stabiliți de ANI și nu numai? Să facă sluj, în speranța unui loc de parcare? Să pupe iar ceva, pentru că escrocii au făcut loc de joacă bebeluși pe spațiul verde al școlii 7 și că au pus bitumul ordinar al Citadin pe pietrișul și asfaltul din curtea școlii? Vot etnic, comportare de sclavi pe măsură, măcar azi nu e nevoie ca poliția adevărată să acopere potlogăriile poliției locale, cu închisul străzii cu mașini de poliție, pentru... băut! Hai să trăiți și la mulți ani, știți voi... unde!

Tot pentru populimea sclavă și imună la infracțiunile românilor pentru care aceștia au fost trimiși în judecată:
Cu prilejul sfintelor sărbători ale Crăciunului, Primăria municipiului Tîrgu Mureş aşteaptă şi în acest an colindătorii, în zilele de  18 și 19 decembrie 2018 la sediul din Piaţa Victoriei nr. 3.



Înscrierile pentru această tradiţională manifestare se pot face începând de joi, 29 noiembrie 2018, la sediul Primăriei Tîrgu Mureş, Serviciul Relaţii Interne şi Internaţionale, camera 47, etajul I, cu mențiunea -  locurile sunt limitate.



Persoană de contact: Vlaic Mirela Telefon: 0265-268.330 – int. 144.



Vă aşteptăm cu drag!



Serviciul  Relaţii interne şi internaţional

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.