luni, 17 decembrie 2018

Să ne... râdem de un gagiu maghiar, servit de primăria inculpaților români din Târgu-Mureș


Să ne... râdem de un gagiu maghiar, servit de primăria inculpaților români din Târgu-Mureș
Pentru că banii publici s-au dat ca beneficiarul să se joace de-a fotbalul cu fotbaliști din draga Ungarie și ceva colegi de presă din România. Foarte mulți bani publici pentru cupele astea... armonice, dar e șmecherie să acuzi că îți dau diplome chelnerii primăriei pe motiv că ești tu vreun sportiv al neamului.
P.S. E tot orașul hoției românești, în care poliția locală se joacă de-a fotbalul pe 20.000 de lei din bugetul local, luați de la părinții copiilor la care nu se repară școli! Bani pentru potecție sau cum sună, DNA, să iei  tu, zis polițist cu 12 clase și cu șefi pedepsiți sau nu în SRI pentru încălcare gravă a statutului SRI, bani, de la inculpații români, ca să... ce?!
  Primăria Tîrgu Mureș vă invită duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 15.00, la Turneul de minifotbal CUPA ARMONIEI. Evenimentul se va desfășura la Complexul de Agrement si Sport Week-End din Tîrgu Mureș.

     Echipele participante sunt: Consulatul General al Ungariei de la Miercurea Ciuc, A.S.A. – fostele glorii ale anilor ’70 și ’80, presa mureșeană și echipa Primăriei Tîrgu Mureș. Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.