duminică, 16 decembrie 2018

Face cineva plângere pentru terorism la tembelii din PSD și ALDE care salvează hoții români din propriile partide și alte sute de mii de netrebnici condamnați?!


Face cineva plângere pentru terorism la tembelii din PSD și ALDE care salvează hoții români din propriile partide și alte sute de mii de netrebnici condamnați?!
Pe surse, PSD și ALDE sărbătoresc deja centenarul hoției românești! În Transilvania și Banat, pentru că în restul țării românii fură de aproape 160 de ani, doar în câteva provincii care au acceptat să se unească cu România se fură românește de 100 de ani! Demenții care nu răspund în fața celui care le dă votul au stabilit ca în nici o lună să se salveze toți infractorii români cu până la 10 ani de binemeritată pușcărie!
Cum să considere asta cetățenii, decât atac terorist la ființa țării, la instituțiile statului și la siguranța lor? ! Haideți cu plângeri pentru terorism, la demenți! Pentru că se va demonstra din nou că jegurile se vor întoarce în  pușcărie după ce vor omorî, viola sau fura și doar hoții români cu carnet de partid vor trăi în continuare bine și vor fi reabilitați, pentru a fura și mai mult. Centenarul hoției crunte românești, hoție obișnuită în România de după 1860. Acceptați astea de la jegurile foste comuniste în 99 la sută din cazuri și care mimează democrația, dar se comportă ca niște viermi subordonați din partidul hoților români?!
P.S. Nu ar fi mai bine să luăm exemplul The Purge Day? Să vedem, ce va alege cetățeanul, să dea în cap simplului cetățean sau infractorului de partid?! Mai ales în situația din film, cu grațiere pentru orice faptă violentă, inclusiv omor calificat! Ce întrebare...grea! 
P.S.2 Miza e și pentru recuperarea celor două miliarde de euro pe care statul român a pus sechestru. Cum să lași porcul român să scape și cu banii? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.