vineri, 7 decembrie 2018

Guvernul României vă fură banii pe motiv că e criza financiară mondială, ca de pe vremea lui Boc! 1350 de lei de furat de la angajatul cu studii superioare!

Guvernul României vă fură banii pe motiv că e criza financiară mondială, ca de pe vremea lui Boc! 1350 de lei de furat de la angajatul cu studii superioare!
Dați cretinilor peste bot, orice mărire de salariu minim are efect mărirea normei de hrană și a voucherelor de vacanță pentru mai bine de un milion de angajați la stat,  pentru că prostălăii au definit norma de hrană ca fiind două salarii minime și voucherul de vacanță fiind unul. Ce fac idioții? Zic că ei nu măresc conform noului salariu minim, ceea ce înseamnă furt de 450 de lei la voucherul de vacanță și 900 de lei anual pentru norma de hrană. Hoție de 1350 de lei pentru salariații cu facultate, mai puțin pentru ceilalți. Mai mult, idioții refuză să mărească pe motiv că se folosesc de ordonanța lui Boc cu măsuri de criză mondială. Cât de prostălăi să fie ăștia? Sau e doar ticăloșie și că vor să rezerve banii României pentru furtișaguri?!
P.S. Din 3 cereri la ministere, zero răspunsuri. Pe motiv că nimeni nu știe cum bandiții au inventat impozitul de 41,5 la sută pe norma de hrană/tichet de masă, pentru ca să se acopere voucherul de vacanță, dat și cu suprapreț de escroci: 1700, în loc de 1450. Restul e pentru hoții de partid ai PSD?!
„Aplicarea, începând cu data de 01 ianuarie 2019, a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, prin acordarea voucherelor de vacanţă cu un nivel maxim al sumei de şase salarii minime brute pe ţară garantate în plată pentru un angajat sau a dispoziţiilor Legii-Cadru nr. 153 din 28 iunie 2017, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prin care salariaţii din sistemul bugetar beneficiază de o indemnizaţie de vacanţă la nivelul unui salariu de bază minim brut pe ţară, garantat în plată, va conduce la un impact negativ semnificativ asupra bugetului de stat şi implicit a bugetelor locale, în contextul creşterilor salariale deja produse, precum şi a majorării salariului minim pe economie. În aceste condiţii, exigenţele menţinerii echilibrului bugetar pot impune sistarea acordării acestor drepturi, cu consecinţe negative, atât asupra drepturilor salariaţilor, cât şi asupra întregii industrii a turismului românesc. Măsura menţinerii acordării voucherelor de vacanţă, în cuantum de 1.450 de lei, până la data de 31.12.2020, prin aplicarea în continuare a dispoziţiilor OUG 8/2009 cu privire la acordarea voucherelor personalului plătit din fonduri publice, reduce impactul negativ susmeţionat” se arată în nota de fundamentare a actului legislativ aprobat vineri de către Guvern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.